De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Susan Boyle : video YouTube  al 400 miljoen keer bekeken !
Cultuur, Muziek, Susan Boyle, Solo-artiest -

Susan Boyle : video YouTube al 400 miljoen keer bekeken !

vrijdag 19 november 2010 21:09
Spread the love

 

De Engelse zangeres Susan Boyle is de eerste solo-artiest die er in is geslaagd zowel in de VS als het VK tweemaal binnen hetzelfde jaar op nummer een te staan in de rangschikking voor de best verkochte albumsMet het album The Gift– de opvolger van haar debuutalbum’ I Dreamed a Dream’ – treedt ze daarmee in de voetsporen van twee historische popbands, de Monkees en de Beatles, die haar dat respectievelijk in 1967 en 1969 voordeden.

Boyle werd vorig jaar bekend door de talentenjacht ‘Britain’s Got Talent’, waarin ze uiteindelijk pas tweede zou eindigen, met het lied ‘I Dreamed a Dream’ De video http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk van dat optreden is ondertussen al 400 miljoen keer bekeken op YouTube.

 
Bron : Express.be

take down
the paywall
steun ons nu!