De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Studenten vallen wagen met Prins Charles en echtgenote Camilla aan
London, Engeland, Studentenprotest, Inschrijvingsgeld, Massale onlusten -

Studenten vallen wagen met Prins Charles en echtgenote Camilla aan

vrijdag 10 december 2010 12:18
Spread the love

 

De Britse Prins Charles en zijn echtgenote Camilla hebben de woede van de Britse studenten aan den lijve moeten ondervinden toen hun Rolls Royce in het centrum van Londen werd aangevallen, met verf werd beklad en een ruit van de wagen werd ingegooid. Beiden waren op weg naar een theaterstuk in de stad waar ze volgens de politie uiteindelijk ongedeerd arriveerden.

Groot-Brittannië keurde gisteren met 321 stemmen tegen 302 een maatregel goed waarbij het inschrijvingsgeld aan universiteiten zal worden verdriedubbeld tot 10.700 euro per jaar. Daarop braken al snel massale onlusten uit in de Britse hoofdstad. Zes politiemensen werden gewond afgevoerd, zeven manifestanten werden gearresteerd.

zie  

 Breaking News SKY NEWS : London – Students attack Charles and Camilla http://www.youtube.com/watch?v=ruQGUoWseSM&feature=player_embedded#at=70 Bron : Express.be / 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!