De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Strandrugbytornooi te Zeebrugge
Brugge, Schepen Annick Lambrecht, Filip Somers -

Strandrugbytornooi te Zeebrugge

zondag 5 februari 2012 18:13
Spread the love

 Het College van Burgemeester en Schepenen keurde goed dat het Open Vlaams Strandrugbytornooi in 2012 op het strand van Zeebrugge zal plaatsvinden. Dit internationaal evenement, waar een 70-tal ploegen uit binnen- en buitenland aanwezig zullen zijn, vindt plaats van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni 2012.

Schepen voor Sport Annick Lambrecht: “Ik ben verheugd dat we een dergelijk grootschalig sportevenement naar Brugge kunnen halen. Het strand van Zeebrugge leent zich perfect voor grootschalige sportmanifestaties en het zal de ideale uitvalsbasis worden voor de 700 sporters en honderden toeschouwers die verwacht worden”.

Schepen voor Sport Lambrecht concludeert: “De gesprekken met de Vlaamse Rugbybond zijn zeer vlot en constructief verlopen. We werken nu samen verder aan de organisatie van de eerste editie van dit tornooi in Zeebrugge en ik hoop alvast dat hier dan de basis gelegd wordt voor een jaarlijks terugkerend sportevenement in Zeebrugge.”

 

take down
the paywall
steun ons nu!