De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

STOMPIN’ CARAVAN Kleurrijke mix met wortels in folk en jazz

STOMPIN’ CARAVAN Kleurrijke mix met wortels in folk en jazz

woensdag 12 september 2018 18:32
Spread the love
Op dinsdag 25 september 2018 kan u tijdens een drankje genieten van bezwerende grooves tijdens de 3e gratis cafeconcert in ENTR (Ham 147)

Stompin’ Caravan is een Gentse world-bop band. Hun composities en spel inspireren zich op jazz en traditionele muziek uit de Balkan, het Middellandse zeegebied en West-Afrika.
De liedteksten zijn een ode aan het vinden van het wonderlijke in alledaagse dingen, terwijl de bezwerende grooves en melodieën je in een feestelijke stemming brengen.  Na hun debuut album “The Garden” uit 2016 nemen ze eind dit jaar hun volgende album op.

Met Astrid Creve: zang; Johan De Pue: gitaar; pedalsteel; Ambroos De Schepper; saxofoon; Florian De Schepper: gitaar; Kobe Boon: contrabas en Antoon Kindekens: drums.

Stompin’ Caravan op SOUNDCLOUD

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent

+32 (0)9 265 98 28 |  www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!