De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Stealth Bombers telt af naar 16 Oktober

Stealth Bombers telt af naar 16 Oktober

maandag 27 september 2010 16:49
Spread the love

Na het succes van de vorige heavyweight editie in de waagnatie, staat Stealth Bombers op 16 oktober er weer met een line up om U tegen te zeggen. Chase & Status, DJ Fresh, HAZARD, Xample & Lomax, One87 en uiteraard de drijvende kracht achter dit event: Tito & Echo Virus zelf.

De line up zag er een tijdje lang net iets anders uit, oorspronkelijk was HYPE de grote headliner, maar hij moest jammer genoeg de handdoek in de ring gooien wegens persoonlijke redenen.

SB events bleef echter niet bij de pakken zitten en boekte, als enige event voor 2010, nog een DJ-set van Chase & Status. Deze laatsten zijn nu volop bezig met hun Live-tour, maar wilden best nog eens achter de draaitafels kruipen om de Antwerpse Waagnatie te doen daveren.

©  2010 – StampMedia – Ellen Derboven & Thom Clabots

take down
the paywall
steun ons nu!