De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Socialisme en Democratie in de 21 ste eeuw’
Democratie, Socialisme -

‘Socialisme en Democratie in de 21 ste eeuw’

zondag 25 april 2010 11:39
Spread the love

Mathias Lievens  heeft naar aanleiding van de lancering van de nieuwe beweging Socialisme 21 een boek geschreven over ‘Socialisme en Democratie in de 21 ste eeuw’.
 

Op woensdag 28 april om 20u  gaat de  studentenwerking van de Socialisme 21  een debat aan met Mathias Lievens over socialisme en democratie.

Met dat boek willen ze de geesten prikkelen en een debat stimuleren. Wat is er mis met de huidige vorm van democratie? Kan het socialisme daar iets aan veranderen?  Hoe kan economische democratie eruit zien? Een hoe moeten we daar iets aan veranderen ?

Het debat  gaat door in het Geuzenhuis, in de scheldezaal, om 20u. Dat is net aan het water, aan de Kantienberg 9. En uiteraard is iedereen van harte  welkom!

ps: Als je het boek per post wil ontvangen, stuur dan een mailtje naar
info@socialisme21.be met je adres en stort 12,5 euro op de rekening
van Socialisme 21, nummer 523-0803570-97 met vermelding ‘boek
socialisme’.

ps: Mathias Lievens is ondermeer  aktief in de Klimaat&Sociale Rechtvaardigheid en klimaatactiekamp.

.
 

take down
the paywall
steun ons nu!