De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

slachtoffer van verbaal geweld door politie leuven

slachtoffer van verbaal geweld door politie leuven

woensdag 14 september 2022 18:50
Spread the love

Omdat DWM mijn tekst van 20 mei 2020 verwijderd heeft omdat ze zeggen dat ik geen rechten had voor de foto dat ik gebruikt heb, zal ik opnieuw een tekst plaatsen.(1)

Ik heb in herfst 2010 van toenmalige Ombudsvrouw per brief mijn eigen GAS-Boete dossier van ongeveer 15 blz. gekregen! dat ik al in mijn bezit had!!

ik was onthutst  omdat ombudsvrouw  niet bevoegd is voor behandelen klachten over GAS-boetes! Ik had waarschijnlijk een klacht bij ombudsvrouw ingediend omdat ik niet tevreden was met het antwoord  op een  vraag in het kader van wet op de openbaarheid van bestuur.

Ik had gevraagd hoeveel bedrijven (namen) verkopen verkeersborden aan de Stad en hoeveel  de onkosten per jaar  bedragen. Ik heb van stad als antwoord gekregen dat ze ‘geen documenten’ daarover hadden! 

Het antwoord werd wel door Leen Peeters ‘Gas ambtenaar’ (Huidige adjunct – Algemeen directeur) getekend nu  in en een andere functie . Ik vind niet juist en schept verwarring dat Gas-ambtenaar andere functies in de administratie uitoefent.

Ik wil weten hoe is mijn dossier van GAS-boete bij ombudsvrouw terechtgekomen en waarom heeft ze naar mij gestuurd als ik het al in bezit had!?? ik vind bedreigend.

  Ik ben van mening dat Gas-ambtenaar een ‘burger-rechter’ is en dat ze bepaalde deontologische regels moet volgen.

 Als de Gas-ambtenaar mijn dossier Gas-boete aan de ombudsvrouw gegeven heeft dan heeft ze een ernstige beroepsfout begaan  o.a.  Schending van privacy van de burgers die een boete gekregen hebben.

Hier vraag ik aan de bevoegde instanties om een onderzoek te voeren om te weten hoe is mijn GAS-boete dossier bij de ombudsvrouw terechtgekomen!!!

Ik vraag uitleg van overheid en gerecht: is normaal dat ik mijn Gas-boete dossier opnieuw krijg van ombudsvrouw als ze niet bevoegd is over klachten over Gas-Boetes?

 Daardoor ben ik in  de herfst van 2010 met mijn partner naar Politie kantoor ‘Philips’ om klacht tegen ombudsvrouw of GAS ambtenaar ,Leen Peeters, nu adjunct-algemeen directeur van  Leuven , in te dienen wegens schending van privacy.

Ik ben van mening dat Gas-ambtenaar een ‘burger-rechter’ is en dat ze bepaalde deontologische regels moet volgen.

 Daardoor ben ik van mening dat Gas-ambtenaar een ernstige beroepsfout begaan heeft o.a.  Schending van privacy van de burger die een boete krijgt.

Een jonge politieman heeft ons ontvangen maar had moeite met de inhoud van mijn  klacht tegen Gas-ambtenaar wegens beroepsfout of schending van de wet op privacy of tegen Ombudsvrouw

De jonge politieman had moeite met mijn klacht en is een ouder politieman commissaris Bloemen met meer ervaring gaan roepen.

Hij had ook moeilijk met mijn klacht en wilde geen P.V. opmaken. Dan heb ik gezegd dat ik zal schrijven en de klacht bij Procureur des Konings indienen. Dan is hij geschoten in een woede dat ‘hij zich niet laat bedreigen’ etc,etc,etc hij heeft me uitgescholden ….Burgers hebben  ook recht om een klacht bij Procureur des Konings rechtstreeks in te dienen!

Commissaris Bloemen was zeer onbekwaam, onwetend en agressief, onaanvaardbaar voor politie Leuven.Met de verzwarende omstandigheden dat hij de supervisor was van de jonge politieman die ook zeer verrast was en niet op zijn gemak.  Hij heeft me ook doen schrikken, ik was onder de indruk en heeft me angst aangejaagd. Ik ben getraumatiseerd. 

Daardoor heb ik nog herfst  2010  een brief  met mijn klacht naar Procureur des Konings gestuurd. Ik was zeer teleurgesteld met zijn antwoord ,hij vind  normaal dat de zwakke burger binnen een politiekantoor uitgescholden  door politie wordt! en vind ook normaal dar de zwakke burger angst van de politie heeft! Ik ben van mening dat toenmalige procureur des Konings  een beroepsfout gemaakt heeft en schade aan het algemeen belang gegeven heeft.

Ik heb nooit een antwoord van de overheid over de inhoud van mijn klacht gekregen ondanks dat  recht op informatie is een recht van slachtoffer/burger.

Ik heb nog steeds van politie, bestuur Leuven geen excuses en een morele schade vergoeding gekregen.

De Korpschef van de politie is nog steeds dezelfde.

Sindsdien heb ik angst van de politie en ben getraumatiseerd.   

 Ik vraag een morele schade vergoeding van Politie ,Bestuur Leuven en/of Belgische Staat.

-Bij ROB TV  9 april 2021 kan men zien een Vlaamse moeder die verklaart  dat politie aan onthaal kantoor philipssite  zegt dat anaal onderzoek normaal is, honderd keer per dag!!daardoor vind ik een gevaarlijke plaats die ik vermijd!

Mama van zoon die naakt gefouilleerd werd getuigt: “ik dacht dat dit een uitzondering was” – ROB-tv (robtv.be) 

www.robtv.be/nieuws/mama-van-zoon-die-naakt-gefouilleerd-werd-getuigt-ik-dacht-dat-dit-een-uitzondering-was-116624

www.dewereldmorgen.be/community/anaal-onderzoek-van-onschuldige-jongen-door-politie-leuven/

 

(1)DWM heeft wel mijn tekst verwijderd zonder mij te verwittigen!Door naar mijn blogs lijst te kijken heb ik gemerkt dat een tekst ontbrak.Pas als ik het gemerkt heb en mail naar DWM gestuurd heb, heb ik een antwoord gekregen.

  DWM heeft me een bepaalde morele schade gegeven.

Daarbij ondanks mijn verschillende mails naar DWM om mijn originele tekst terug te sturen zodat ik  opnieuw kon plaatsen zonder of met een andere foto,heb ik mijn originele tekst nooit gekregen!

Daarbij heeft DWM ongeveer 10 maanden geleden alle mijn teksten in ‘Draft’ doen verdwijnen weer zonder mij/bloggers op voorhand te verwittigen!!weer een bepaalde morele schade aan de bloggers  gegeven!

-Ook sinds een paar maanden gaan de blogs niet zomaar open, als op de linken  geklikt wordt komt regelmatig  de openingsbladzijde van DWM open! daardoor moet de lezer soms een  tweede of derde keer klikken!

www.dewereldmorgen.be/community/bestuur-en-politie-leuven-brengen-schade-aan-algemeen-belang/

www.dewereldmorgen.be/community/verkeersborden-desavoyestraat-leuvensinds-1-jaar-foutief-opgesteld/

www.dewereldmorgen.be/community/leuven-bedriegt-fietsers-en-burgers/

www.dewereldmorgen.be/community/belgie-toont-misprijzen-voor-zwakke-burger/

www.dewereldmorgen.be/community/comite-p-toont-weinig-respect-voor-algemeen-belang-en-zwakke-burger/

www.dewereldmorgen.be/community/comite-p-onbekwaam-of-kwaadaardig/

www.dewereldmorgen.be/community/twijfels-bij-de-onafhankelijkheid-en-objectiviteit-van-het-comite-p/

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!