De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hij kijkt naar zijn foto, de andere foto heeft hij nooit gezien. Wel de veroorzaker. De fotograaf nam de foto. Hij kreeg er een prijs voor. Een zilveren camera, bedankt Nobelprijs. Andere foto’s gruwelijker in uitvergroting. Hij is geen piloot maar bewonderaar op maat gemaakte lievelingsfoto op de juiste plaats. Hij ziet de foto als een Drone, scherp maar onveilig. Hoe dichter hij komt, hoe meer de ogen verschuiven, hij ziet de angst niet. Hij rent naar de andere hemel naar vrouw en kind. Waarvan er miljoenen zijn. Hij is geen fotograaf, geen piloot, geen agent. Eve of destruction staat op zijn geboortekaart.

Shock and Awe

maandag 27 juli 2015 12:26
Spread the love

De aarde kan schokken en grondverschuivingen zal de mens vrezen,
geen menselijke macht kan deze bevingen keren, wat men vreest is de routekaart om anderen te shockeren.

Ontzag inboezemen, het geslacht van een doorvoed Opperwezen,
een regeringsmacht die een volk in angst laat buigen, vernedert en martelingen vastlegt in schaamteloze foto’s, als stille getuigen.

Op grote schaal pleegt men gruwelijkheden tegen de mensheid,
met sadistisch genoegen worden gevangenen beurs geslagen,
brullend “Geef informatie” het lijk wordt afgevoerd op een vrachtwagen.

Heel gewoon kijkt de rest van de wereld toe en verliest zich in woordenstrijd,
ook hier heeft shock and awe toegeslagen, vrees en kniel voor Yankeemacht, geen woorden maar daden, op de CIA agenda staat: Werelden worden omgebracht.

Het gaat niet om informatie alleen, naast Yankeemacht mag niets anders groeien, informatie in olie gedompeld, de leugen wordt gesmeerd en glad aanbevolen, wie een andere lucht ruikt zal verdrinken in deze mallemolen.

Gezonde takken van de boom is de mensheid aan het uitroeien,
uit naam van democratie, bedrijf en familienaam zijn velen tot alles in staat,
het laatste restje op wereldschaal wordt verorberd gedreven door intense zelfhaat.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!