De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Seniorenfestival ‘Houden van … Griffelrock’ voorgesteld

Seniorenfestival ‘Houden van … Griffelrock’ voorgesteld

donderdag 25 maart 2010 21:05
Spread the love

Vorig jaar werd in het Sportpaleis de eerste gezamenlijke editie van ‘Houden van…’en ‘Griffelrock’ georganiseerd.Het ‘nieuwe’ seniorenfestival -toen  vierde editie voor ‘Griffelrock’ en negende voor ‘Houden van…’- was meteen een succes met 24.000 vijftigplussers uit heel Vlaanderen!.Bekijk een fotoverslag  erover via:

http://www.indymedia.be/nl/node/32820

De affiche ziet er alvast veelbelovend uit met artiesten als Paul Severs,Eddy Wally,Erik&Sanne,Lisa Del Bo,Stampen&Dagen en Lia Linda.De presentatie zal in handen zijn van de bekwame Luc Appermont.Namiddagconcerten-14.30uur-op dinsdag 20 april en donderdag 22 april.Nog dit!:de toegangsprijs blijft bijzonder laag:6,00 per kaart,reservatiekosten,programmaboek en combiticket De Lijn inbegrepen!

www.nekka.be

Meer beelden over persvoorstelling met een paar artiesten  van editie 2010 via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623517260939/show/

take down
the paywall
steun ons nu!