De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Schitterende start voor filmpremiere Rundskop !

Schitterende start voor filmpremiere Rundskop !

donderdag 27 januari 2011 00:48
Spread the love

Vanavond ging de film ‘Rundskop’ in première in de Antwerpse Metropolis, in aanwezigheid van de volledige cast. Meer dan 6 jaar heeft Matthias aan deze film gewerkt, 27 kilo is hij moeten verdikken om zijn rol ten volle te laten uitkomen, maar het resultaat is fenomenaal.

Dat de film op het einde een staande ovatie kreeg, was niet echt te verwonderen.

Waarover gaat de film ?

Rundskop is een spannende noodlotstragedie over verloren onschuld en vriendschap, over schuld en boete maar ook over conflicterende verlangens en de onmogelijkheid van herstel.

De jonge Limburgse vetmester Jacky Vanmarsenille wordt door een malafide veearts gevraagd om een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer. Maar de moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit zijn verleden gooien roet in het eten…

Wie de film graag wil zien, kan vanaf 2 februari terecht in kinepoliszalen. Een aanrader van formaat, over een thema dat niets aan de verbeelding overlaat !

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!