De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Sanctie voor Jan Denys van Randstad

Sanctie voor Jan Denys van Randstad

vrijdag 15 oktober 2010 18:55
Spread the love

Ben jij het ook beu, dat ‘de media’ telkens opnieuw Jan Denys opvoeren als ‘arbeidsmarktdeskundige’.

Vandaag was het weer eens van dat in Gazet Van Antwerpen (sommigen noemen die wel eens de rechtse krant van de linkeroever) In het bericht over de zeer povere ‘her’tewerkstellingsresultaten voor 50+, na een tewerkstellingscel.  De media doen niet liever dan de ‘hypocrisie van de werkgevers’ in deze versterken. Want laat ons wel wezen, het feit dat 50+ moeilijk aan de slag kunnen is niet hun eigen verantwoordelijkheid !!  De media -en met hen Jan Denys- doen niet anders dan telkens weer deze groep stigmatiseren alsof zij en zij alleen verantwoordelijk zijn voor hun uitstoot uit het arbeidsproces.

De heer  (sic) Denys had het vandaag weer eens over ‘sancties’. GVA is blijkbaar zowel de volt-reportage als de daf-advertentie al vergeten. Ik stel daarom het volgende voor

a) stop met z’n allen met het kopen/lezen van GVA

b) sanctioneer Jan Denys door hem verbod te geven om de eerstvolgende (minstens) 6 maanden, nog ‘iets’ te vertellen in de media. Die tijd kan hij beter gebruiken om de discriminatie die telkens weer opduikt in de uitzendsector aan banden te leggen.

Succes gewenst !

Dré Wolput

take down
the paywall
steun ons nu!