De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Roeien met betonnen kano’s

maandag 17 juni 2024 11:53
Spread the love

Aanvankelijk was het een leuk, maar gek idee … met betonnen kano’s een roeiwedstrijd te houden tussen studenten en docenten van de opleiding BOUW. Dankzij het grote enthousiasme van de studenten, wordt dat idee nu realiteit.

Begin van een traditie?

Omdat het de eerste keer is, werd er beslist om het event ‘gesloten’ te houden. Dit wil zeggen dat enkel eigen studenten, alumni en genodigden kunnen participeren. Indien het event/experiment lukt, dan zal het event in de toekomst opengetrokken worden en het plan is dan om alle (bachelor en eventueel ook master) opleidingen Bouw te laten participeren.  Mogelijks wordt het een jaarlijks event.

Made bij LUCA-Bouw

Een opleiding Bouw is  zoveel meer dan metsen of betonneren. Voor ons is het: nauw in team werken, een project (hoe moeilijk en onrealistisch het ook lijkt) samen realiseren, de omgeving beter en mooier maken.  En om dit te tonen heeft de opleiding Bouw van LUCA dit initiatief genomen. Want Bouw studeren is verrassend, innovatief en plezierig en deze roeiwedstrijd is daar een voorbeeld van.

Programma

De gouverneur van de provincie Vlaams Brabant komt het het startschot geven.

Timing:

14u30       Voorstelling van de teams
15u00       Start van de wedstrijden
18u00       Prijsuitreiking
v.a. 18u     After Party

Praktische info

  • Datum: woensdag 19 juni 2024 vanaf 14u30
  • Locatie: Visvijver “De Zeemeermin”, Wolfshaegen 148, 3040 Neerijse (Huldenberg)

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!