De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Rijden, rijden, rijden, schrijven

Rijden, rijden, rijden, schrijven

vrijdag 12 augustus 2011 18:04
Spread the love


doc

Wow het is ondertussen al bijna 10 maand geleden dat ik hier nog iets schreef.  Ik mag al van geluk spreken dat ze mijn blog niet afsloten wegens langdurige inactiviteit.
Nochtans was er wel wat om over te schrijven,… maar het kwam er gewoon niet van.  Veel te lange uren op kantoor en de uren die nog vrij waren gebruiken eens thuis te zetten met vriendin en kinderen en als er dan nog wat over blijft een beetje tijd om te rijden. 

Ik zit bijna elke dag op de Vespa hoor.  Elke dag naar kantoor, en ook in het weekend is er altijd wel een reden om de Vespa vanonder haar zeil uit te halen.
Om naar het werk te gaan kan ik ook kiezen uit een waaier aan routes, het ene al wat sneller dan het andere.  Allemaal hebben ze iets waardoor ik er ene dag uitkijk om deze route al dan niet te nemen.  Allen hebben ze het nadeel dat we Brussel doormoeten of s’avonds eerst Brussel moeten uitraken.

Tot hier mijn goede voornemens om terug wat meer te gaan schrijven.

take down
the paywall
steun ons nu!