De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Poetin’s Konijn in de Hoge Hoed was Donald  Trump.

Poetin’s Konijn in de Hoge Hoed was Donald Trump.

woensdag 12 april 2017 19:34
Spread the lovePixabay. free download

Poetin’s Konijn in de Hoge Hoed was Donald Trump.De regering van Trump heeft nauwe contacten met Rusland en dat wordt momenteel onderzocht. President Donald Trump heeft zelf ook een innige verhouding met Rusland!!! Hij heeft dubieuze financiële connecties en door de sexsschandalen maakt Trump zichzelf de meest chantabele persoon, terwijl hij de belangrijkste persoon, de machtigste man van de wereld is.


Het was een meesterzet van President Poetin geweest, mocht hij de President van Amerika in zijn zak hebben, want daarmee zou Poetin Amerika in zijn macht hebben.


Maar helaas voor Poetin, is Trump onvoorspelbaar, oncontroleerbaar en leidt Trump aan wraakzuchtige, narcistische hoogmoedswaanzin, daarom is zijn jokerkaart niet inzetbaar en moet Poetin snel, van deze onbetrouwbare joker af.

Poetin’s poging is een begrijpelijke aktie, vanuit Rusland gezien en ten opzichte van de wereldpolitiek en wereldproblematiek. Poetin kan wel de oppositie en vrije pers het zwijgen opleggen, maar zal niet gauw de wereld willen veroveren. Voor Amerika en het westen is Poetin een bedreiging, wat automatisch als respons geeft, dat Rusland Amerika en zijn economische, Westerse bondgenoten als bedreiging ziet voor Rusland.

Deze continuering van de wapenwedloop heeft alles te maken met de lucratieve, belangrijke, economische en machtige wapenindustrie. Daarmee blijft het Militair -Industrieel Complex een booming bussiness.

Trump heeft sinds de jaren tachtig contacten met de maffia. Onderzoeksjournalist David Cay Johnston’s boek (Pulitzer Prize-winnaar) verwijst onder andere hiernaar. Een must-read boek. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Making_of_Donald_Trump

Trump heeft al jaren financiële connecties met Rusland.

De Trump Organisatie, in naam van zijn zoon Donald Trump Jr. zei in 2008 bij een vastgoedconferentie dat “Rusland nogal een disproportioneel deel uitmaakt van onze bezittingen”, en dat “We veel geld zien binnenstromen uit Rusland”.

Trump heeft ook schulden aan Rusland, o.a. aan de Alfa bank, nadat hij, voor de zoveelste keer bijna failliet was gegaan. De Alfa Bank, is een Russische bank die wordt geleid door oligarchen rond Poetin. Een computerserver van de bank heeft naar verluidt de afgelopen zomer uitzonderlijk vaak contact gezocht met een server van de Trump Organization in New York. De FBI doet onderzoek naar dat ongebruikelijke digitale contact.

Trumps aanval op de Amerikaanse veiligheidsdiensten en vrije pers, gecombineerd met zijn banden met Poetin en Russische oligarchen moet ons allen doen huiveren.

De nieuwe minister van handel, miljardair Wilbur Ross, is vice voorzitter bij de Bank of Cyprus, een witwasinstituut voor haar 10.000 Russische klanten. En de Airbus van oligarch Dmitry Rybolovlev, mede-eigenaar van die bank, landde vaker op het vliegveld waar Trump die dag campagne voerde. In 2008 kocht Rybolovlev een villa van Trump in Palm Beach voor 95 miljoen, dubbel de waarde, tijdens de vastgoedcrisis! Trump verzette zich toen juist met alle middelen tegen het terugbetalen van 40 miljoen aan Deutsche Bank. https://www.theguardian.com/us-news/2017/feb/27/commerce-nominee-wilbur-ross-bank-of-cyprus-putin

Aras Agalarov, een Azerbaidjaans zakenman heeft samen met Trump Miss Universe verkiezingen naar Moskou gehaald (2013) en contacten gelegd voor Trump in de Russische zakenwereld. Agalarov zou ook als tussenpersoon gefungeerd hebben tussen Poetin en Trump.

Trump’s meest kwetsbare en chantabele kaart, Poetin´s troefkaart.

Trump’s sexuele avonturen zijn groter dan de ‘Sigaar van Clinton’. Vermoedelijk heeft deze President met meer vrouwen samen gelegen , dan alle Presidenten van Amerika tezamen.

Donald Trump is een notoire vrouwenverslinder en ziet een mooie vrouw alleen als sexobject. ( Vrouwen moeten in de eerste plaats mooi zijn, vrouwen moeten “a good piece of ass” hebben, dienstbaar zijn, kinderen opvoeden en hun mond houden.)

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA is van oordeel dat Rusland in het bezit is van meer dan één seksvideo waarin een hoofdrol is weggelegd voor President Donald Trump. Trump heeft de aantijgingen van de voormalige Britse spion Christopher Steele, als zou de Russische overheid belastend en pervers materiaal inzake Trump in handen hebben, boos van tafel geveegd. “Voorts zou er ‘meer dan één tape’ zijn, zowel video als audio, op ‘meer dan één datum’, ‘op meer dan één plek’ – in het Ritz-Carlton in Moskou en in Sint Petersburg – en dat materiaal is van seksuele aard “.

Het ongeverifieerde dossier stelde voorts dat de Russische autoriteiten al zeker vijf jaar Trump steunden en hem en zijn team “waardevolle informatie” over zijn politieke opponenten bezorgden. Het dossier stelde onomwonden dat de Russen Trump hadden gefilmd en afgeluisterd met de bedoeling hem te chanteren. http://www.telegraaf.nl/buitenland/article27407589.ece/BINARY/Trump-Intelligence-Allegations.pdf

Trump, de man die pocht dat hij het beste geheugen ter wereld heeft, weet plotseling niets, als justitie een link tussen hem en de onderwereld op het spoor is. Trump, de man die verwikkeld is in meer dan 3500 rechtszaken, die tegen hem zijn aangespannen.

Er zit een man in de Oval Office die waanbeelden heeft, onzin verspreidt en een leven lang zaken doet met dubieuze figuren, die ongeschikt is en bovendien chantabel. Dat kan tot enorme gevolgen voor Amerika en de gehele wereld leiden.

Het is werkelijk onbegrijpelijk dat zo iemand de machtigste man van de Wereld is. Amerika, de enigste echte supermacht in de wereld en waar nu een President zit, die levensgevaarlijk en levensbedreigend is, voor onze Aarde.

Trump´s administratie ontkent ook alle klimaatsveranderingen, wat belachelijk is, natuurlijk!!!

Een quote van Donald Trump over Hillary Clinton; ” “Dus nu hebben ze waarschijnlijk een chantage-bestand van iemand die de president van de Verenigde Staten wil worden. Dit feit alleen diskwalificeert haar van het voorzitterschap”.

Als alles fake news is, laat Trump’s regering openheid geven van alle twijfelachtige zaken, zodat President Trump gezuiverd wordt van alle aantijgingen. Nu hebben we te maken met rookgordijnen (smoking bombs), ontkenning en negeren.

Voor Moeder Aarde, onze samenleving, onze volgende generaties is het beste, wanneer President Poetin het harig konijn uit de hoge hoed haalt, met de naam Donald Trump, omdat dit konijn alleen ongeluk en rampspoed brengt. Het zou een zegen zijn, wanneer president Trump zijn ontslag kreeg, liever vandaag nog, dan morgen.

Ga van je welverdiende pensioen genieten en van je swing, van je charmante vrouw Melania en je lieve zoon Barron. Barron heeft Vaderliefde nodig.

Laat gezond verstand spreken. Laat waarheid en liefde spreken, niet leugens en haat. Respect voor alles wat leeft, respect voor onze volgende generaties, voor onze planeet Aarde. Wij zijn mede verantwoordelijk en wij zijn het aan elkaar en aan de volgende generaties verplicht.

Lanaria Amberkira 11-04-2017
https://www.facebook.com/WhiteRoseEvolution/?fref=ts
Blogpost: http://lanariaamberkira.blogspot.nl/
Video peacemessage: https://youtu.be/jh142luEszg

Nederlandse Bronnen: Dank aan Google en Wikipedia.
https://www.trouw.nl/home/trump-gokt-bluft-en-wint-meestal-~ada622fd/
https://www.vn.nl/de-vrouwen-van-trump-allemaal-tienen/
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/21/interactief-zo-lopen-de-lijnen-van-trump-naar-poetin-a1551239
https://www.vn.nl/de-twaalf-meest-bizarre-feiten-over-donald-trump/
http://www.hln.be/hln/nl/39002/Donald-Trump/article/detail/3053020/2017/01/12/CIA-meent-dat-Rusland-meer-dan-een-seksvideo-met-Donald-Trump-heeft.dhtml

Note: Feel free to donate and support White Rose Evolution financially. Bankaccount, specially for W.R.E. : Name Lanaria Amberkira, Sluis, The Netherlands NL64ASNB0942698487

take down
the paywall
steun ons nu!