De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Plandemic II, de gecensureerde docu

Plandemic II, de gecensureerde docu

donderdag 20 augustus 2020 22:20
Spread the love

 

Plandemic II is het kijken waard. Al is het maar omdat het niet mag van big-tech. Kijken naar iets dat niet mag, het lijkt wel Noord-Korea of zoals pubers op een Katholiek internaat. Spannend. U kan de film met de gordijnen dicht en niet te luid zodat uw buren het niet kunnen horen bekijken via https://plandemicseries.com/

Waarom laat Facebook wel (zeer veel) advertenties toe van de partij die ons wil verdelen op basis van afkomst en geloof maar kan een documentaire over de grootste crisis sinds WOII dan weer niet? Reden is, zoals wel vaker, geld. Enkel het officiële verhaal van de (door de pharma-industrie gesponsorde) WHO mag naar buiten komen. Een andere mening is complotdenken. Wie bijvoorbeeld ‘natural immunity covid’ googelt krijgt als bovenste artikel een door de WHO geadverteerd bericht;  ‘no evidence that antibodies confer immunity to covid-19’. Een advertentie die snel moet worden verwijderd wegens desinformatie want we krijgen steeds meer bewijs dat er zelfs bij asymptotische besmetting langdurige immuniteit ontstaat. Waarom de WHO haar geld gebruikt om zulke berichten de wereld in te sturen? Men wil u en zo veel mogelijk andere mensen vaccineren. Wie dat nog niet door heeft… De vaccinatie-industrie is een doorgedraaide industrie geworden. Valse profeten.

 

Plandemic II moet u dus zeker bekijken, ook al om te proberen begrijpen waarom er steeds meer mensen op straat komen zoals de tienduizenden in Berlijn enkele weken geleden of de mensen van viruswaanzin in België en Nederland. Komen o.a. aan bod: event 21 dat 18 oktober 2019 een coronavirus pandemie simuleerde, patentenrechten, fact-checkers check, de macht van big-pharma en big-tech.

De regisseur van de film Mikki Willis zijn motief is naar eigen zeggen ons gebrek aan voeling met de natuur. We zijn te afhankelijk geworden van medicatie zoals vaccins en vertrouwen te veel op door de mens gemaakte drugs en te weinig op de logica van de natuur. Een mening die ik volledig deel.* Wanneer ons lichaam van bij de geboorte vaccins krijgt (16 verschillende in 72 shots voor je 18de in de VS) verliest de natuur zijn zin om te beschermen tegen ziektes. De natuur zit sterker inéén dan we denken, we overschatten onszelf als mens en zijn vergeten dat we deel zijn van de natuur. Denk maar aan het recente bewijs dat antistoffen tegen covid-19 via moedermelk aan het kind worden doorgegeven indien de moeder besmet is geweest. Moeder Natuur is geweldig! Veel genialer dan de op geld beruste pharma-industrie. Bij mazelen geldt trouwens hetzelfde fenomeen maar wanneer je vaccineert kom je in een vicieuze cirkel van afhankelijkheid.  Afhankelijkheid die big-pharma financieel goed uitkomt. Debat hieromtrent moet open zijn, zonder het gemakkelijkheidshalve als ‘antivaxxers’ weg te lachen.

De naam van de film is gewaagd, ‘opportunism’ of ‘tunel vision’ had misschien beter geweest. Al is de visie wel goed gedocumenteerd. We weten allemaal dat enkel Jezus het altijd volledig aan het rechte eind heeft. Blijf nadenken en volg geen profeten, niet Marc Van Ranst, niet Mikki Willis. U heeft een brein gekregen van Moeder Natuur voor iets.

 

Tot slot nog een recent beursbericht. En de winnaar is… Ik zal de naam maar niet noemen of ik ben een complotdenker.  https://markets.businessinsider.com/news/stocks/curevac-stock-price-since-ipo-bill-gates-coronavirus-vaccine-german-2020-8-1029510118#

 

 

* er is een groot verschil tussen medicatie geven aan gezonde mensen of aan zieke mensen. Medicatie voor de laatste groep daar heb ik voor alle duidelijkheid niets op tegen. Voor gezonde mensen die gezond willen blijven daarentegen gelden vooral de regels goede genen hebben, geen overgewicht, zo veel mogelijk een plantaardig dieet volgen, niet wonen in een vervuilde omgeving (luchtvervuiling, straling, asbest,…), niet te veel negatieve stress etc.

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!