De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Pasar boomt in de koude keuken te Sint -Andries Brugge

Brugge, Sint-Andries, Pasar boomt, Franky Demon, Pasar regio Brugge -

Pasar boomt

donderdag 3 november 2011 20:29
Spread the love

Wandel mee voor meer bos

Op zondag 6 november 2011 wordt Vlaanderen een flink stuk groener. Dan organiseert Pasar, de vrijetijdsorganisatie van ACW, immers een grote boomplantactie onder de titel Pasar boomt!

In de regio Brugge heeft Pasar Sint-Andries op zondag 23 oktober de spits afgebeten.

In domein Koude Keuken kreeg Schepen van Groen Franky Demon, tevens regiovoorzitter van Pasar Regio Brugge, een boom symbolisch overhandigd wordt. Later in november wordt deze boom door een heuse boom omgeruild en aangeplant in het domein.

De vraag werd hierbij gesteld om het groenbeheer in Brugge te behartigen en te bewaken dat voldoende groen her en daar aangeplant wordt. De recreant heeft bomen, bossen en een mooie natuur nodig om zijn vrije tijd op een aangename manier te kunnen doorbrengen.

Franky Demon: ‘Als Regiovoorzitter van Pasar en ook als groenschepen kan ik dergelijke initiatieven dan ook alleen maar toejuichen.  Zelf ben ik samen met de Brugse groendienst ook volop bezig met de aanplant van bomen in verschillende wijken en met de realisatie van een groene lus in en rond Brugge.  Fietsers en wandelaars zullen kunnen ‘cruisen’ doorheen de mooiste plekjes in de regio.  Vanuit mijn Pasar-engagement blijf ik hiervoor ijveren en heb daarvan zelfs mijn stokpaardje gemaakt!’

els.bonte@pasar.be – 0474/765510
Regioverantwoordelijke Oostende-Westhoek

Kan. Dr. L. Colenstraat 7 8400 Oostende

Tel:    059-552575

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!