De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Palestijns-Israëlische avond: maandag 4 oktober in Leuven?
Israël Palestina -

Palestijns-Israëlische avond: maandag 4 oktober in Leuven?

zondag 3 oktober 2010 20:07
Spread the love

Maandag 4 oktober kan je om 20u30 in Pangaea, Vesaliusstraat 34, 3000 Leuven,   terecht voor de getuigenissen van een Palestijnse jongen (Ebrahim Abed Al Dayem) en een Israelisch meisje (Yael Rozanes).

Ze zijn beide actief in jongerenorganisatie ‘Sadaka Reut’. Deze organiseert projecten om de dialoog tussen Palestijnen en Joden op gang te trekken. Eén van hun stokpaardjes is het project ‘Community in Action’ in Jaffa. Hierbij wonen 5 Joodse en 5 Palestijnse jongeren in 1 appartement samen gedurende 1 jaar.

Daarnaast ben je ook welkom om je te smijten in de vrijblijvende workshop ‘Theater of the oppressed’ en kan je tijdens het praatcafé (Fair Trade) al je Palestijnse of Israëlische (Palestraëlische?) vragen kwijt.

 


_____________________________
LeCoTo
lecoto.leuven@gmail.com | 0498/54.16.42
http://www.facebook.com/group.php?gid=38726631147
p/a: Windmolenstraat 44, 3000 Leuven

take down
the paywall
steun ons nu!