De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Paasvakantie absolute topper voor pretparken

Paasvakantie absolute topper voor pretparken

dinsdag 26 april 2011 13:47
Spread the love

Het prachtige zomerweer heeft weer heel veel dagjesmensen naar de kust gelokt.
Vooral de pretparken genoten met volle teugen van de bezoekers.
Walibi ontving evenveel bezoekers als op n drukke zomerdag en ook bij Plopsaland stroomden de bezoekers met duizenden binnen.
“Ik kom helemaal vanuit Berchem met de trein vertellen Amber en Robin De Beuckelaer uit Mortsel. 
Zo’n zonnige dag Plopsaland zie ik altijd wel zitten en aan de trein te zien waren er velen van hetzelfde gedacht zegt Amber. Vooral de Piet Piraatboot die in het koude water valt vind ik geweldig, zegt Robin.” Ook Martin Vercauteren uit Wachtebeke vertelt ons “ Het is precies zomer hé, en dit voor april. We kwamen eigenlijk voor Mayaland , maar dat is pas in de zomer open, dus zullen we zeker nog eens moeten terugkomen. Voor de rest vind ik Plopsaland één van de beste themaparken in België”
Voor de attracties liepen de wachttijden door de volkstoeloop algauw op tot één uur. Dit maakt natuulijk dat de dag met een vijtal attracties voor sommigen al voorbij was.
Niettegenstaande zal de paasvakantie 2011 de geschiedenis ingaan als één van de beste, zoniet de beste op gebied van tourisme
 

take down
the paywall
steun ons nu!