De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Over gesubsidieerde fora die het niet nauw nemen met de vrijheid van meningsuiting.

Over gesubsidieerde fora die het niet nauw nemen met de vrijheid van meningsuiting.

dinsdag 7 oktober 2014 22:09
Spread the love

http://www.kifkif.be/kif-kif-newsletter/kan-kunst-de-wereld-veranderen-closed-curtains-regie-mokhallad-rasem-star-boy-pro
Geen toegang
U heeft niet voldoende toegangsrechten voor deze pagina.
http://www.kifkif.be/
U heeft niet voldoende toegangsrechten voor deze pagina.

En zie Kif Kif, gesubsidieerd door de VLAAMSE OVERHEID, wil geen zelf-kritische moslims op haar forum. 
Na enkele duidelijk geformuleerde berichten was dat alles wat ik nog te zien krijg. Eerder werden vele berichten stelselmatig verwijderd. Nu is dus de toegang ontzegd. 
Natuurlijk zijn we dat al gewend van Islamitische sites. Maar een, van Vlaams geld, voorzien forum dat constant de Westerse waarden in vraag stelt en constant kritiek levert op de maatschappij waarin ze leven, verdraagt dus geen zelfkritiek.Het is trouwens niet de eerste keer. 
Dit soort forum is een aanfluiting van de democratie, het ondermijnt de democratie, het valt ze aan met de bedoeling om ze op termijn compleet te vernietigen. 
Gelukkig trapt DeWereldMorgen niet in dezelfde val want ook Knack is in hetzelfde bedje ziek.
Ook in Knack zit iemand aan de wisknop om kritische berichten, die nochtans beantwoorden aan hun reglement, toch als ongepast te zien terwijl een Montasser AlDe’emeh er mag zeggen dat miljoenen moslims pro-kalifaat zijn en dat sharia4belgium maar een protestgroepje was zonder kwade bedoelingen.
Je zou als breeddenkend moslim haast gaan denken dat Vlaanderen voor het MOSLIMBROEDERSCHAP is dat elders als een terroristische organisatie wordt beschouwd, ook in Arabische landen. 
Vlaanderen subsidieert in feite mensen die anderen het zwijgen opleggen? 
Hier valt misschien nog wat geld te rapen voor een betere begroting in evenwicht? 
Maar misschien willen sommige politiekers zich al voorbereiden op wat komen gaat: DE SHARIA en zich alvast integreren uit opportunisme? 
Afpakken die subsidies voor dergelijke onruststokers en infiltranten. Als moslim wil ik kunnen blijven zeggen wat ik denk en vind, ook over moslims met een dubbele agenda en hun sympathisanten. Ik wil vooral de ISLAM kunnen blijven verdedigen en niet een politiek corrupte versie die de ISLAM misbruikt voor eigen gewin.
Doe uw ogen open voor Kif Kif ze sluit! 
Moge GOD de waarheid aan het licht brengen. Ameen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!