De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Oprichter stichting Mediwiet houdt lezing in Hasselt op 22/09

Oprichter stichting Mediwiet houdt lezing in Hasselt op 22/09

vrijdag 20 september 2013 19:27
Spread the love

Wernard Bruinink, oprichter van de Stichting Mediwiet, houdt zondag 22 september een lezing in het Hasseltse over ‘mediwietolie’. Voor iedereen die zich afvraagt wat de olie van de beruchte cannabisplant kan betekenen voor onze gezondheid is dit een uitgelezen kans!

Op de website van de Stichting Mediwiet kan je getuigenissen zien en horen van mensen die met behulp van mediwietolie een betere gezondheid ervaren. Als pijnstiller, slaapmiddel of als (al dan niet aanvullende) therapie bij bv kanker en aids, heeft mediwietolie zichzelf al bewezen. Ook mensen met fibromyalgie, schizofrenie, glaucoma, epilepsie, chronische pijn,… die de hoop reeds hadden opgegeven, vinden vaak wel verlichting van hun symptomen bij het gebruik van wietolie!

Mediwietolie is revolutionair!  Velen staan ervan versteld wat voor effect het geeft en hoeveel kwaaltjes je ermee te lijf kan gaan, zonder high of stoned te worden! Het medicinaal effect van wietolie is veel groter dan wanneer de wiet gerookt of verdampt wordt. Dat komt omdat er bij het roken of verdampen veel actieve stoffen verloren gaan.

In België zijn meer en meer mensen zich bewust van de medicinale werking van de biologisch gekweekte wietplant, en de lezing zal ongetwijfeld een groot aantal geïnteresseerden lokken. Vooraf inschrijven is volgens de Mambo Social Club niet meer nodig omdat de lezing doorgaat in een grote zaal!

Allen daarheen! 😉

take down
the paywall
steun ons nu!