De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Oplossing tegen verkoudheid en een zere keel

Oplossing tegen verkoudheid en een zere keel

dinsdag 25 november 2014 20:29
Spread the love
De Japanners zijn/waren in het algemeen gezonder dan westerlingen. Ze hebben lang deze gewoonte gehad om te gorgelen met lauw water. Deze gewoonte blijft nu te beschermen tegen verkoudheid en bronchitis in zowel de winter als de zomer. Het zou de kans op het opdoen van een verkoudheid, bronchitis of een zere keel met 50% verminderen! Er wordt aangeraden dit praktijk 3 keer per dag te doen. Het kan perfect gecombineerd worden met tandenpoetsen 2 tot 3 keer per dag. In de ochtend kan dit ook gecombineerd worden met andere goeie gewoonte van het drinken van een klein tasje warm water met een beetje citroen.

http://reinfobel.wordpress.com/2014/11/25/solution-contre-le-rhume-et-le-mal-de-gorgeoplossing-tegen-verkoudheid-en-een-zere-keel/

take down
the paywall
steun ons nu!