De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Knokke-heist, Zoute Grand Prix, Old timerevent -

Op naar The Zoute Grand Prix 2012

zondag 27 november 2011 19:36
Spread the love

Het Zoute Grand Prix bestaat uit een vierdaagse old timerevent, met als drijvende krachten achter de Zoute Grand Prix, Philippe Van De Ryse en de gebroeders Filip en david Bourgoo.

De editie van dit jaar werd overrompeld door blije gezichten en prachtig weer.

150 deelnemers waren er voor de regelmatigheids rally en ballade.

Voor de zoute concours ‘D elegance’ telde men 31 deelnemers.

Dit jaar was het de tweede editie  van 13 tot 16 oktober was Knokke- zoute The meeting-place van autentieke ‘ classic-cars’

Langsheen de kustlaan op de zeedijk en op het Alberplein stelden 13 internationale premium automerken hun nieuwste modellen voor

o.a. BMW, Bently, Lamborghini, Ferrari FF en Porsche.

Op zondag 16 oktober werd de Zoute Grand Prix in schoonheid afgesloten met een elegantie wedstrijd op fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club voor wagens gebouwd voor 1975.

Daar ging de Siata 208 S van  Knokkenaar Jan de Reu aan de haal met 2 prijzen ‘ Best of Show’ en ‘ class D – Post war sports car.

Zoute Grand Prix werdt ook dit jaar gekoppeld aan een goed doel.

De boetes die opgelopen werden tijdens de rally en de verkoop van de River wood petje’s leverde dit jaar 7000 euro op voor  het  dagcentrum ‘ Het Baken’ in Knokke heist.

De liefhebbers noteren 4 tot en met 8 oktober 2012 in hun agenda want dan is er de derde editie.

Zoute Grand Prix kan men ook volgen op facebook en twitter.

take down
the paywall
steun ons nu!