De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Op de baan zonder fototoestel

Op de baan zonder fototoestel

dinsdag 19 oktober 2010 23:27
Spread the love

Op de baan zonder fototoestel, het overkomt me haast nooit tot… ja natuurlijk.  Op de terugweg van een vergadering in het Mechelse mocht ik plots genieten van dit prachtige schouwspel.
Even stoppen en in mijn tas zoeken naar mijn fototoestel.  Dat lag dus nog thuis naast de computer. Gelukkig zit er ook in de GSM een fototoestel, mijn rit dan alsnog een beetje gered.
Eenmaal thuis wist ik gelijk waarom ik de fototoestel functie van de GSM nooit gebruik: het resultaat valt tegen. Het blijft natuurlijk een mooi plaatje, maar het is niet wat ik wilde vastleggen.

En ja, even na het maken van deze foto begon het te regenen.  Op zich vind ik rijden door de regen niet zo’n drama, maar het viel deze keer niet mee.  Ik was aan het rijden met de GPS en als je de weg niet kent en dus extra aandachtig moet zijn, dan is die regen er te veel aan.
Als er dan ook nog een een heuse voetbal mama met haar 4×4 van links de weg op komt en je moet gaan remmen als een gek… Niet eens het klassieke “sorry ik had U niet gezien” maar wel “kan je niet wat beter uitkijken”…  ik had haast spijt dat er niet tegen gereden was.
Ik ben echter vriendelijk gebleven en heb er haar attent op gemaakt dat ook voor 4×4’s de verkeersregels gelden.

take down
the paywall
steun ons nu!