De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Oorbellen met een diamant + edelsteen

Oorbellen met een diamant + edelsteen

woensdag 15 februari 2017 13:38
Spread the love

Oorbellen met diamant zijn het perfecte accessoire voor vrouwen met een actieve levensstijl. Tijdens hun dagelijkse activiteiten geven ze een glamoureuze touch aan hun outfits. Daarbij kiezen ze het vaakst voor modellen waarin uitsluitend witte of kleurloze diamanten zijn verwerkt. Denk maar aan de diamanten stud oorbellen, een klassieker onder de klassiekers. Maar er zijn natuurlijk meer modellen op de markt. Door een gekleurde edelsteen toe te voegen aan oorbellen met diamant krijgt het geheel een frivool karakter, en creëer je een unieke look.

Robijnen, saffieren en smaragden worden alom geprezen om hun schoonheid. Het zijn dan ook de bekendste edelstenen. Natuurlijk zijn er nog andere, maar deze 3 zijn toch wel de belangrijkste. Rood, blauw of groen, welke kleur je wil laten toevoegen aan je oorbellen met diamant hangt af van je persoonlijke stijl en smaak. Daarbij is het leuk om te kiezen voor de edelsteen die past bij je geboortedatum, de zogenaamde geboortesteen. Zo is de robijn de geboortesteen van de maand juli, de saffier die van september en de smaragd de perfecte edelsteen voor wie geboren is in mei. Ook heeft elke edelsteen zo zijn symbolische betekenis: robijnen zijn het ultieme liefdessymbool, saffieren hebben een meer koninklijke uitstraling en smaragden staan voor moed.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!