De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Noordzee, Texas te Antwerpen !

Noordzee, Texas te Antwerpen !

dinsdag 15 maart 2011 23:20
Spread the love

Metropolis Antwerpen maakte zich gisterenavond op voor de veelbesproken film Noordzee Texas. In aanwezigheid van cast en crew en tal van bekende medemensen werd deze film aan het grote publiek voorgesteld.

Bavo Defurne, regisseur zei in zijn slotwoord dat het jammer was dat zoveel ouders van acteurs in spé, die auditie kwamen doen, hun kinderen verboden om aan deze film mee te werken. Dat het een maatschappelijk gezien nog een moeilijke film kon worden kon hij nog begrijpen, maar het was jammer dat zovelen die unieke kans niet konden of mochten grijpen.

Noordzee, Texas is de eerste langspeelfilm van Bavo Defurne die vooral bekend is van verschillende kortfilms. Noordzee, Texas is gebaseerd op de roman “Nooit gaat dit over” van André Sollie en is vanaf 16 maart in de Vlaamse bioscopen te zien.Noordzee, Texas vertelt het verhaal van Pim. Een eenzame jongen die als kind van prinsessen en schoonheidskoninginnen droomt en als tiener verliefd wordt op zijn buurjongen Gino. De belangrijkste rollen in deze verfilming worden gespeeld door Jelle Florizoone, Luk Wyns, Eva Vander Gucht, Katelijne Damen en Thomas Coumans.

 Nu in Metropolis Antwerpen en tal van vlaamse bioscopen.

take down
the paywall
steun ons nu!