De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nog maar eens over islamofobie in Kif Kif. Pfff….

Nog maar eens over islamofobie in Kif Kif. Pfff….

zaterdag 13 december 2014 14:44
Spread the love

En hier gaan we weer!

http://www.kifkif.be/actua/make-history-stop-islamophobia

Het houdt gewoon niet op. 

De beschuldigende vinger blijft uitgestoken naar de niet-moslim. 

Als moslim zal ik blijven herhalen dat islamofobie veroorzaakt is door een deel van de moslimgemeenschap en dat een ander deel deze toestand misbruikt om de angst, die ze in feite zelf hebben geschapen, te gebruiken om daarmee te trachten om wetten te maken die iedere kritiek op de moslimgemeenschap verbieden. 

Islamofobie wordt door velen, zogenaamd ‘rechtvaardige’ moslims, gezien als ‘onrechtvaardige’ angst van de niet moslim voor de moslim, de Islam en alles wat daar komt bij kijken. 

De schone schijn, die over de strijd tegen islamofobie en discriminatie hangt, is niets anders dan een poging om de vrije meningsuiting te beperken en ‘de juiste normen en waarden’ van de moslimgemeenschap in de plaats op te dringen. 

Als moslim weet ik heel goed dat niet iedere moslim binnen de moslimgemeenschap kan zeggen of doen wat hij of zij wil maar dat hij of zij moet beantwoorden aan wat ‘geleerden’ eeuwen geleden hebben opgesteld aan wetgeving die ze de sharia noemen. 

Deze sharia is een aanfluiting van de Sharia van God en is gemaakt door mensen die zich naast God willen opstellen als leiders van de gemeenschap en als erfgenamen van de Profeten. 

Het is mijn mening dat deze moslims geen barst van de Boodschap hebben begrepen maar enkel op zoek zijn naar macht en wereldse voordelen. 

Wat er allemaal verteld wordt heeft niets van doen met Islam maar met politiek.

Niemand is echter verplicht om mijn mening te delen maar ik zal ook nimmer hun politieke meningen volgen Insha Allah. 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!