De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nieuwsbrief 3 – 20 oktober 2011

Nieuwsbrief 3 – 20 oktober 2011

woensdag 26 oktober 2011 09:09
Spread the love

De zomer voorbij

Wie dacht dat we met democratiEdegem in een diepe zomerslaap zijn geraakt heeft het volledig mis. Tijdens de vele natte dagen hebben wij gewerkt aan een kladversie van ons  programma. Later verneemt u hier meer over. Zoals u kan zien hebben we ook een nieuw en duidelijker logo ontworpen.
Onze culturele vereniging Aktief Edegem heeft met haar stand op de Edegemse jaarmarkt, de wandelzoektocht en het onderwijsdebat de start van een nieuw seizoen zeker niet gemist.

Niet beloven maar doen!

Loze beloftes en mooie praatjes laten we over aan de politiekers van de traditionele partijen. Wij gaan voor realisatie. Vraag het maar aan de bewoners van de Loze Gaanweg. De beweegbare afsluiting die op onze vraag in 2001 in deze straat was geplaatst is al een geruime tijd defect. Dankzij ons aandringen en een stukje met foto in de pers (zie website) is de bevoegde schepen eindelijk bereid om iets te doen. Hopelijk is het niet weer een zoveelste loze belofte. We zullen dit dan ook niet los laten vooraleer de oplossing er werkelijk is.
Dit voorbeeld geld als voorbeeld voor heel Edegem. Ook u hoeft niet te blijven zitten met uw vragen, problemen of opmerkingen in onze gemeente. DemocratiEdegem is er om die vele punten aan te pakken en op te lossen. Heeft u een vraag of een probleem, geef het door (zie contactgegevens onderaan).

Aktief Edegem

Naast onze politieke beweging democratiEdegem hebben we ook een socio-culturele vereniging. Aktief Edegem brengt een zeer interessant en gevarieerd programma. Onderstaande activiteiten gaan door in Ons Huis – Drie Eikenstraat 65 – 2650 Edegem

22 oktober: quiz

Deze ludieke en slimme quiz zal je een spetterende avond bezorgen. Omdat deze quiz toegankelijk is voor volleerde of niet volleerde quissers is deze quiz uitgegroeid tot één van de bekendste quizzen van Edegem en omstreken. Reserveer tijdig uw plaats. €3 per persoon max. 6 personen per ploeg. Start 20.00uur

9 november: Boekvoorstelling “de terugkeer van de dwarsliggers”

Met Erik De bruyn (Rood!). Erik geeft een andere kijk op politiek. We reserveren  voldoende tijd voor al uw vragen. 20.00 uur inkom gratis.

Meer info: democratiEdegem@telenet.be  – tel 0486/26.66.15
www.democratiedegem.be  –   http://www.bloggen.be/aktief/
 

take down
the paywall
steun ons nu!