De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nieuwejaarke zoete!!!

Nieuwejaarke zoete!!!

zaterdag 8 januari 2011 08:23
Spread the love

Om het nieuwe jaar goed in te zetten organiseert buurtwerking Het Looks ook dit jaar een nieuwjaarsdrink voor de buurt. Op zaterdag 15 januari kunnen de buren vanaf 16.00 uur terrecht in de prachtige ‘L Avenirsite voor een drankje en een hapje. Nieuwjaarswensen uitwisselen en buren beter leter kennen, dat is de bedoeling van deze nieuwjaarsdrink. We hopen dat er veel volk zal zijn. Het feestcomité is klaar om iedereen te verwelkomen.

Nieuwjaarzingen:

Zaterdag 9 januari, tussen 15.00 en 18.00 uur, gaat het buurtcomité de buren uitnodigen voor de nieuwjaarsdrink. En net zoals vorig jaar zullen we dit doen al zingend van een nieuwjaarslied. Van deur tot deur trekken we de hele wijk rond en onder ons subliem gezang geven we de uitnodiging voor de nieuwjaarsdrink af aan de wijkbewoners. Uiteraard mag een centje geven ook maar het moet niet!

Reus Cor De Cluts:

Ter gelegenheid van de nieuwjaarsdrink zal onze wijkreus Cor De Cluts officieel overgedragen worden van het oude buurtcomité (1990) naar het nieuwe buurtcomité. We gaan dat proberen op een wat feestelijke wijze te doen.

Wijkvlag:

Nog op de nieuwjaarsdrink, zal als alles goed gaat, ook officieel onze nieuwe wijkvlag worden onthuld. An Mampay, een veelzijdige kunstenares en bewoner van onze wijk, is ijverig bezig een heuse wijkvlag te ontwerpen. Indien deze tijdig klaar is zal An deze wijkvlag presenteren op de nieuwjaarsdrink. weer een reden te meer om te komen.

Nieuwjaarswensen en wijkactiviteiten:

Tot slot zal onze voorzitter, ergens tussen 17.00 uur en 17.30 uur een speechke houden om de aanwezigen de beste wensen over te maken. Tevens zal hij een overzicht geven van de verschillende actviteiten van het vorige jaar en voor het nieuwe jaar.

Dus hopelijk veel volk op onze nieuwejaarsdrink.

Tot Looks!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!