De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Neen, niet door Brussel vandaag

Neen, niet door Brussel vandaag

donderdag 28 oktober 2010 21:59
Spread the love


doc

De kortste weg naar Haasrode is door Brussel de snelste weg zou via de E40 zijn.  Ik had in geen van beiden zin en dus ging ik op zoek naar een andere weg. Op de GPS enkele tussenpunten invoegen: Denderleeuw, Beersel, Overijse en dan naar Haasrode.  Alles samen zou dat 5 km langer zijn dan door Brussel.

Maandag op de heenreis had ik geen tijd om echt te genieten van de rit.  Ik moest op tijd op mijn bestemming zijn en doordat de zowat de helft van het land opengebroken is voor wegenwerken moest er heel wat omgereden worden.  Veel tijd om rond te kijken was er niet, tijd om foto’s te maken al helemaal niet.

Ik was dan ook blij dat in dinsdag iets vroeger dan voorzien huiswaarts kon vertrekken, dat zou genieten worden.
Eigenlijk moet er niet teveel woorden aan vuil maken, kijk gewoon mee.

Die avond nog kreeg ik via facebook te horen dat de andere aanwezigen nagenoeg allemaal minstens 2 uur onderweg waren geweest om thuis te geraken. Ik was ook wel twee uur onderweg geweest, maar ik heb niet zitten vloeken op de file, ik heb met volle teugen genoten.

take down
the paywall
steun ons nu!