De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nederland : Hitler en zijn kompanen zijn terug …
Racisme, Verkiezingen Nederland -

Nederland : Hitler en zijn kompanen zijn terug …

zaterdag 12 juni 2010 20:48
Spread the love

Hero Brinkman (PVV) heeft gisterenavond in het programma Knevel & Van den Brink  gezegd dat de PVV  op dit ogenblik geen democratische partij is. Hij wilt  van  de PVV   een democratische partij (…)  maken en een jongerenorganisatie* uitbouwen.  Nu heeft Wilders (PVV) alles voor het zeggen.

(*Jongerenorganisaties richten zich veelal op jongeren met een gelijkluidende achtergrond, overtuiging of interesse.)

In de verkiezingsprogramma van de PVV  (hoofdstuk veiligheid ) staat zwart op wit dat iedereen in Nederland *etnisch geregistreerd moet worden (*Een etnische groep is een groep mensen die zich door een andere cultuur (gewoonten en gebruiken) onderscheidt van andere groepen.).

Hij vertelde ook dat alles en nog wat in Nederland geregistreerd wordt. Hij haalde ondermeer het voorbeeld aan dat homoseksuele leerlingen ook in scholen geregistreerd worden ( …)

Ikzelf  kreeg  het gevoel dat Hitler en zijn kompanen terug zijn…maar dan in de gedaante van PVV , Wilders en zijn kompanen  ...

Luc Schrijvers

Hero Brinkman
Hero Brinkman

Hij behoort als PVV’er bij de grote winnaar van de verkiezingen. Zijn kritische houding ten opzichte van Geert Wilders was voor Mark Rutte reden om aan Wilders te vragen hoe stabiel de PVV eigenlijk is als mogelijke coalitiepartner. Brinkman vertelt zelf hoe het zit.

23 min 21 sec

Link naar het fel besproken programma  Knevel & Van Den Brink

http://www.eo.nl/programma/knevelenvandenbrink/2009-2010/page/Hero_Brinkman_en_Frits_Wester/articles/article.esp;jsessionid=5B285937409EB1CB43FF99B6836B50B9.mmbase02?article=11700559

Bron : programma EO 11 juni 2010 : Knevel & Van Den Brink

take down
the paywall
steun ons nu!