De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NAVO slacht 85 burgers in Libië

dinsdag 9 augustus 2011 18:52
Spread the love

De NAVO heeft haar bombardementen sterk opgedreven gedurende de laatste dagen. Maandagavond 08-08-2011 hebben ze rond 23 uur het dorp Majer op tien kilometer van Zlitan aangevallen. Bij deze slachting kwamen 85 burgers om waarvan 33 kinderen en 32 vrouwen. Eerst heeft de NAVO 3 bommen gedropt en toen de mensen kwamen om de gewonden te helpen, hebben ze nog eens 3 bommen gegooid. Zlitan is de frontline op weg naar Tripoli van de rebellen van Misrata. Gezien de impasse gebruikt de NAVO nu de taktiek ‘shock and awe’ van de massamoordenaar Bush jr.

Het lijkt dat London en Parijs de angst en de pijn onder de Nazi bombardementen vergeten zijn want nu passen ze dezelfde barbaarse praktijken toe.

Tripoli brandt al vijf maanden.

De NAVO is Libië aan het bombarderen tot nieuwe Somaliës of Afghanistans.

Is er een land of organisatie die deze genocide, deze waanzinnige misdaden kan stoppen?

De VSA en Europa zien zichzelf nog steeds als het centrum en als de “gerechtvaardigde” baas van de wereld. Ze zien de oude kolonies nog steeds als hun bezit en de bevolking als onderdanen die ze kunnen uitbuiten, bedreigen, ontvoeren, martelen in geheime gevangenissen en doden als insecten. Deze meesters van de wereld lijden aan een psychopatisch gebrek aan historisch geheugen.

http://www.youtube.com/watch?v=Zbh3aBcrEoo

http://leonorenlibia.blogspot.com

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!