De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NATO gebruikt psychologische oorlogsvoering in Libië

NATO gebruikt psychologische oorlogsvoering in Libië

dinsdag 23 augustus 2011 12:37
Spread the love

NATO (North Atlantic Terrorist Organization) is bezig met een grote psychologische oorlogsvoering in Libië met het verspreiden van misleidende informatie en leugens.
Eergisteren hebben NATO en de overgangsraad van de rebellen gemeld dat de zoon van Kadhafi, Saif Al-Islam gevangen genomen was, wat werd overgenomen door Al-Jazeera en al de gewillige media.
Gisterenavond verscheen Saif Al-Islam aan het hotel Rixos waar de buitenlandse journalisten verblijven en waar hij de leugens van de NATO aan de kaak stelde. Daarna heeft hij de journalisten uitgenodigd voor een citytour door een gedeelte van Tripoli, dicht bij het militaire terrein van Bab-al-Azzizya.
Zie video: http://rt.com/news/gaddafi-sons-rebels-detain-557/
NATO en de overgangsraad van de rebellen hebben zelfs het internationaal strafhof (ICC) belogen want het ICC bevestigt ook de gevangenneming en had contact genomen met de overgangsraad voor de overdracht van Al-Islam naar Den Haag.
Al deze leugens zijn een ernstige kaakslag in het gezicht van de NATO.

Slachting van Tripoli

De slag om Tripoli volgde de tactiek van “shock and Awe” van de massamoordenaar Bush jr., zware en aanhoudende terreurbombardementen op Tripoli in combinatie met een  technologische- en mediaoorlog, een grote psychologische oorlogsvoering met het verspreiden van leugens om de burgers te verwarren en af te schrikken zodat de bewoners de steun voor de regering zouden opgeven.

Sinds het begin van de agressie hebben de NATO en de overgangsraad van de rebellen leugens verteld die gretig werden overgenomen door de media, chearleaders van de NATO en de rebellen. zie mijn artikel: https://www.dewereldmorgen.be/blog/janu/2011/07/20/de-morgen-woordvoerders-van-de-libische-rebellen

NATO verbiedt Libische TV en verspreidt zelf leugens

De overgangsraad en de NATO zeggen ook dat ze voor vrije pers en vrije meningsuiting zijn maar toch hebben ze het Libische TV-station gecensureerd en uit de eter gehaald.
Dit toont dat uiteindelijk NATO een wereldoverheerser is en haar macht gebruikt om dissidente stemmen de mond te snoeren en haar macht gebruikt om leugens en oorlogspropaganda te verspreiden om haar kolonialistische ambities op te dringen aan het Libische volk.

Dit lijkt me zeer misdadig, achterbaks, laf en immoreel van NATO.

take down
the paywall
steun ons nu!