De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NATALIA MEETS ANASTACIA – extra concerten !

NATALIA MEETS ANASTACIA – extra concerten !

donderdag 1 april 2010 12:28
Spread the love

Amper één week na start verkoop al twee extra concerten

MERKSEM – Amper een week na de aankondiging van ‘Natalia meets Anastacia’ gaan al twee extra concerten in verkoop. Ook op dinsdag 18 en vrijdag 21 januari zullen Natalia en Anastacia samen en apart hun grootste successen en hits van elkaar vertolken in het Sportpaleis.

Het enthousiasme na de bekendmaking van ‘Natalia meets Anastacia’ was en blijft enorm. Op amper een week tijd werden door de fans ruim 20.000 plaatsen gereserveerd. Alleen voor het unieke dubbeloptreden op vrijdag 14 januari kunnen nog kaarten op de kop getikt worden. Het concert op zaterdag 15 januari is nagenoeg volledig uitverkocht.

Om iedereen de kans te geven erbij te zijn en vlot een keuze te maken uit de verschillende prijscategorieën, voegt producent PSE-Belgium dinsdag 18 en vrijdag 21 januari als concertdata toe. De kaartverkoop start komende vrijdag 2 april om 9.00 uur. Online is een bijzondere fastselling voorzien, om te vermijden dat door een al te grote drukte het bestelverkeer zou stremmen. Vorige week waren er immers wat problemen op dat vlak bij de start van de verkoop, omdat helemaal niet werd verwacht dat de belangstelling zo overrompelend groot zou zijn.

Met ‘Natalia meets Anastacia’ waagt onze Vlaamse souldiva zich voor de derde keer aan een duo-optreden met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Natalia zette met dit concept de Antwerpse muziektempel een eerste keer op z’n kop in januari 2006, toen ze maar liefst 10 keer concerteerde met de Pointer Sisters (130.000 bezoekers). In januari 2008 was het Sportpaleis amper groot genoeg voor 6 concerten ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’ (72.000 bezoekers).

Ook volgend jaar zijn Natalia, haar manager Bob Savenberg en producent PSE-Belgium van plan om er weer een spetterend, prikkelend en onvergetelijk evenement van te maken. Zich snel van plaatsen verzekeren is dan ook de boodschap.

————-

NATALIA MEETS ANASTACIA op vrijdag 14, zaterdag 15, dinsdag 18 (extra!) en vrijdag 21 (extra!) januari 2011 om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Kaarten zitplaatsen: € 25 (beperkt zicht onder balkon), € 32,50 (balkon), € 37,50 (tribunes gelijkvloers en middenplein) en € 45 (golden circle) en staanplaatsen: € 22,50 (balkon) en € 35 (golden pit vlak voor het podium) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com, www.sportpaleis.be, www.nataliameets.be en Free Record Shop. Prijzen exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus. De kaartverkoop voor de twee extra shows start vrijdag 2 april om 9.00 uur.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!