De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NACHT VAN EXCLUSIEF 28 SEPT 2013

NACHT VAN EXCLUSIEF 28 SEPT 2013

woensdag 3 april 2013 15:15
Spread the love

De magische beproevingen van het nieuwe gezicht van De Nacht van Exclusief op 28 september 2013 in Kursaal Oostende. Voor deze nacht haalde de organisatie alles uit de kast voor een geslaagde editie. Lesley Ann Poppe kreeg de eer het nieuwe gezicht van De Nacht te worden.

DE EERSTE VERLEIDING

Het begin van de schepping was er al meteen een van confrontatie. Via de eerste verleiding, gesymboliseerd door een slang en een appel.  Op de eerstvolgende Nacht van Exclusief geeft bloedmooie Lesley-Ann Poppe, tevens zelf icoon van de opperste verleiding, op onnavolgbare wijze gestalte aan voornoemd tafereel. Met een suggestief halfnaakte outfit trotseert zij een levensechte vervaarlijk kronkelende albino tijgerpython.   Hoe deze confrontatie in werkelijkheid afloopt, wordt later op de catwalk van De Nacht van Exclusief nog spectaculairder herhaald.

LESLEY-ANN SWEET

Ook de smaakpapillen worden op de proef gesteld. Want een overvloed aan destructieve zoetigheden vormen een nieuwe bedreiging. Ook deze uitdaging gaat Lesley-Ann te lijf. Letterlijk en figuurlijk. Gehuld in een wellustige snoepjurk toont Lesley-Ann hoe ze deze nieuwe verleiding in bedwang houdt. Kortom, een fresco om van te snoepen.

LESLEY-ANN, PARADIJSVOGEL

Alle taferelen spelen zich af in een tegelijk mysterievol en overrompelend natuurdecor van exotische bloemen en vreemdsoortige dieren. Lesley-Ann verrijst als een haast ongenaakbare paradijsvogel.

LESLEY-ANN & MONEY

De laatste verleiding speelt zich af in een wervelend tafereel met hopen oud geld. Deze uitdaging wordt op een verrassende manier in beeld gebracht. Eens temeer moet Lesley-Ann al haar sluwheid, natuurlijke intelligentie en charmes aanwenden om deze beproeving te doorstaan. Alle omstaanders worden daarbij op een dwingende wijze mee in het bad van al dan niet reële rijkdom ondergedompeld. Het eindresultaat laat een eindeloos beklijvende indruk na.

Het hele concept is een unieke symbiose van de vindingrijkheid van het Exclusief-team met de sensuele uitbeeldingskracht en onverbiddelijke charme van Lesley-Ann Poppe. Uiteindelijk worden de vier taferelen virtuoos in beeld gebracht door fotograaf Jonas Leriche. Haar & make-up en styling: Geert De Puysseleyr. Snake artist: Jürgen Jordens. Locatie: Botanische Tuinen van Gent.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!