De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Na een short trip naar Centraal-Azië van Macron, zit Europa weer op hete kolen

Na een short trip naar Centraal-Azië van Macron, zit Europa weer op hete kolen

vrijdag 3 november 2023 07:14
Spread the love

Na het wegvallen van het Uranium in Niger en Rusland heeft Frankrijk niet genoeg gronstoffen voor haar 56 elektriciteitscentrales. Daarmee dat Macron een short trip maakte naar Centraal-Azië, namelijk Uzbekistan en Kazahstan. Hij probeert deze landen over de grens te trekken voor een grote pro-Europese houding.

Het is natuurlijk Frankrijk dat in de problemen zit, maar het is ook Frankrijk dat we nodig hebben. Een Unie gebouwd op steenkool en staal, mag je al eens een chevalier seul doen voor basisgrondstoffen. Natuurlijk mag het ook een witte ros zijn, Macron?

Dat is weer het probleem na het verdrag van lac télé, wil Poetin weer nuclaire testen beginnen doen, uit schrik voor Macron?

Het is allemaal maar een bedenking die tot stand komt na media sourced blogging, de paus zat trouwens in Kyrgizië met een andere tribal. Fyi moest nog dienen Vandenplas

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!