De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Na 40 jaar nog steeds onduidelijkheid rond moord op journalist en activist Ruben Salazar

Na 40 jaar nog steeds onduidelijkheid rond moord op journalist en activist Ruben Salazar

donderdag 2 september 2010 15:06
Spread the love

Ruben Salazar is één van de bekendste latino journalisten van de 20ste eeuw in de VS. Hij was naast journalist ook voorvechter van de rechten van de Latino-gemeenschap. Hij werkte tijdens de turbulente jaren ’60 en ’70 voor de krant LA times en werd nadien directeur van een Spaanstalige zender KMEX. Hij was de stem van de Chicano’s, de Mexicaanse gemeenschap in de VS.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!