De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

N-VA Brugge komt op voor bewoners van ” De Leeuwerik”
Brugge, Pol Van Den Driessche, N-VA Brugge -

N-VA Brugge komt op voor bewoners van ” De Leeuwerik”

donderdag 19 januari 2012 17:50
Spread the love

N-VA Brugge wil snel duidelijkheid voor bewoners van “De Leeuwerik”

De bewoners van het appartementsgebouw “De Leeuwerik” in Sint-Michiels moeten nu snel vernemen waar zij aan toe zijn. Meer dan twee jaar geleden kregen zij te horen dat het 45 jaar oude flatgebouw zou worden gesloopt. Vandaag staat het gebouw er nog steeds en weten de bewoners niet wat er nu wanneer zal gebeuren. Een hoogst onprettige situatie.

“Het sociale woonblok “De Leeuwerik” verkeert al jaren in slechte staat. Zelfs toen ik in het naastgelegen blok “de nachtegaal” woonde (in de vroege jaren ’80), was de accommodatie al verouderd. Sindsdien is de situatie er niet echt op verbeterd”, zegt N-VA-lijstaanvoerder Pol Van Den Driessche.

N-VA Brugge vraagt dat sociale huisvestingsmaatschappij de mensen nu correct inlicht over wat er wanneer zal gebeuren. Tegelijk dringt N-VA Brugge er bij de maatschappij op aan dat voor alle bewoners een goede oplossing wordt gezocht en gevonden opdat zij straks in een betere woning zouden kunnen leven.

 

take down
the paywall
steun ons nu!