De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Music For Life

Music For Life

donderdag 23 december 2010 12:50
Spread the love

Het prachtige evenement aan de Groenplaats in Antwerpen laat me geen seconde los. Ik heb gedaan wat ik kon tot nu toe, meegewerkt met SMSjes sturen, een foto ingestuurd voor de socialistische partij, een nummer aangevraagd, een exemplaar van de CD Street Soul in de bus bij het Glazen Huis gaan afgeven, en ik had nog meer kunnen doen, was het niet dat ik nog steeds nauwelijks toegang heb tot mijn eigen valuta die door een niet nader te noemen overheidsinstelling wordt geblokkeerd, waar nog eens een juridisch staartje aan zit te komen, maar niet met Kerstmis!

Ondertussen drink ik koffie, eet de laatste restjes vervallen rijst uit de keukenkast op en ben blij dat ik mijn Plan-kind alvast van overlevingsmiddelen heb kunnen voorzien. Wat deze Kerst betreft, ik kan niet anders dan vanuit de grond van mijn hart zingen, en liefst mét jullie allemaal in koor, dat Music For Life, Antwerpen een glans geeft met alle kleuren van de regenboog. Nu nog een witte Kerst, en de pret kan niet meer stuk. Al bij al is mijn Kerst de beste die ik – buiten alle rompslomp om – de beste die ik ooit had kunnen dromen. Had ik me beter kunnen voorbereiden, een deftig instrument had gehad, dan was ik zelf een muzikale opdoffer van jewelste gaan presenteren in het Glazen Huis, maar ik lever niet graag half werk. Dingen moeten goed in elkaar zitten, ik heb in het verleden teveel gedaan wat maar half was voorbereid, en dat leidt nergens toe.

Kristof Van Hooymissen – Street Soul

Viert Kerstmis met een vriendin die mijlen van mij verwijderd is, tot mijn grootste droefenis. Miles away, inderdaad!
 

Prettig Kerstmis aan iedereen 🙂

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!