De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Moslims vals beschuldigd voor de aanslagen 9/11 V.S.

zaterdag 11 oktober 2014 13:35
Spread the love

Ondanks de zeer talrijke boeken en video’s die de simplistische versie van de wrede imperialistische V.S. regering in vraag stellen en afbreken, blijven de westerse politieke leiders en de media, die gecontroleerd worden door de machtige banken en multinationals, en ook veel volgzame burgers, klakkeloos deze versie van oorlogsmisdadigers overnemen.

Een moslimorganisatie beschuldigen zonder overtuigende bewijzen komt neer op aanzetten tot haat en geweld tegen moslims. De moslims hebben recht op zelfverdediging tegenover de sinds 2001 gevoerde agressieoorlogen en terreurbombardementen met massavernietigingswapens, gebaseerd op valse en bedrieglijke redenen.

Geen passagiersvliegtuigen botsten op de WTC toren

In mijn vorige blog heb ik geschreven dat de meest plausibele uitleg was dat de vliegtuigen door computers gehackt werden en zoals drones vanop afstand werden bestuurd.

https://www.youtube.com/watch?v=WC9KZ2Yy5g4

Maar zelfs deze al “vergezochte” uitleg kan de test van de feiten niet doorstaan.

Als een Boeing 757 of 767 zou botsen op een gebouw met stalen staven dan zou direct een gedeelte van het vliegtuig in stukken breken, zeker de broze vleugels en de staart van het vliegtuig zouden dan op straat gevallen zijn. De feiten zijn dat nauwelijks of geen brokstukken van het vliegtuig zichtbaar waren, ook niet binnen de gebouwen. Een Boeing 757 kan niet zomaar volledig verdwijnen in een gebouw. Er werd wel ergens een motor geplaatst/gevonden maar dat was geen motor van een Boeing.

De vliegtuigen zijn gewoon in de toren geboord zonder enige weerstand zoals in malse boter. Dus men ziet geen botsing tussen de vliegtuig en de gebouwen. Er is bijna geen gat van de impact van de Boeing maar verschillende kleine gaten. De schade aan het gebouw en de vuurbal zijn door verschilleden bomexplosies binnen het gebouw veroorzaakt.

De enige redelijke conclusie die ik kan trekken is dat er geen passagiersvliegtuigen gebotst zijn tegen de torens maar wel dat er een 3-D holografisch beeld van een vliegtuig geprojecteerd werd door een “holographic projector display”.(1)

Deze technologie bestaat al tientallen jaren en wordt gebruikt o.a. door Disney land voor bepaalde animatieshows.

 

 

Gecontroleerde afbraak doet gebouwen instorten

Door een vliegtuigbotsing of door de brand van kerosine zou een gebouw nooit kunnen instorten en zeker niet na 59 en 102 minuten.

De torens hadden een stevige structuur van 47 massieve stalen kolommen en de liftkokers waren extra bestendig tegen vuur en tegen de uitbreiding van het vuur door de liftkokers. De temperatuur van de kerosine was niet hoog genoeg om de stalen staven te doen smelten.

Daarbij zijn de mensen die op de verdiepingen boven de impact zone zaten, naar beneden kunnen stappen langs de impact zone en hebben ze zelfs kunnen kijken door de gaten zonder last te hebben van de zogenaamde “hitte”.

Wegens de kleine schade en de brand werden er geen orders gegeven voor evacuatie maar wel dat iedereen ter plaatse moest blijven of moest teruggaan naar hun burelen.

De enige manier om de toren in vrije val te doen instorten was door gecontroleerde afbraak met “nanothermite explosives” (2). Alleen dit product kon het staal doen smelten. Een waterval van gesmolten staal was zichtbaar juist voor de ineenstorting van de toren.

(“energetic nanocomposites”: Chemical energetic materials, which provide their own fuel and oxidant and are not deterred by water, dust or chemical suppressants)(3).

Dit is ook een mogelijke verklaring waarom het puin van de WTC torens gedurende 6 maanden is blijven na branden en dat geen enkel product het kon doven.

Een dergelijke gecontroleerde afbraak heeft maanden voorbereiding nodig.

De enige plausibele reden die ik kan vinden waarom de WTC 1 en 2 gecontroleerd werden afgebroken is om de mogelijke bewijzen te vernietigen dat er zich geen passagiersvliegtuigen in de torens hebben geboord.

In feite zijn de explosies begonnen zelfs voor de botsing van de zogenaamde vliegtuigen en daarna gebeurden er ook tientallen explosies in de kelder en de ingangslobby van de toren. Dus mensen die probeerden te vluchten of brandweermannen die kwamen redden, geraakten zo in problemen en werden gewond of gedood.(4)

De broer van de oorlogsmisdadiger president Bush, Marvin Bush was de verantwoordelijke voor de veiligheid in de WTC torens, als baas van het bedrijf Securacom dat ook verantwoordelijk was voor de veiligheid van United Airlines, Dulles International Airport en het militaire bedrijf dat de explosieven “thermite” produceert.

 

Geen passagiersvliegtuig botst tegen het Pentagon

Zoals ik al in mijn vorige blog geschreven heb: http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/08/20/oproep-voor-internationaal-onafhankelijk-onderzoek-aanslag-11-september-2001-vs , heeft geen passagiersvliegtuig het Pentagon geraakt maar heeft er zich waarschijnlijk een krachtige bomexplosie voorgedaan binnen het Pentagon, gevolgd door een raket in de westelijke vleugelmuur.

Sowieso waren er geen stukken van de Boeing zichtbaar en het gat van de impact was te klein.

Het vliegtuig dat de controletoren zag op de radar en dat een “neerwaartse spiraal vlucht uitvoerde” (making a steep ,high-speed 270-degree decent before disappearing from the radar) was absoluut niet de vlucht 77, Boeing 757 van American Airlines, maar een militaire jet die het signaal “friendly” uitzond.(5)

Boven Washington bevindt zich het best verdedigde luchtruim ter wereld

Een bediende van het Pentagon, April Gallop, was in haar bureau met haar baby toen ze een luide explosie gehoord heeft die haar tegen de grond geworpen heeft. Als ze bekomt van de schok wandelt ze gewoon door het impact gat naar buiten. Ze heeft geen vliegtuig gezien en geen kerosine geroken. Ze is zelfs naar buiten gewandeld met slechts één schoen.

Men kan ook zien op verschillende video’s dat de boeken en meubelen in het bureau naast het gat niet verbrand waren en ook de ruiten naast het kleine gat waren niet gebroken.(6)

Het Pentagon heeft films over de impact van 86 verschillende camera’s maar heeft deze tot nu toe niet vrijgegeven. Het Pentagon heeft na veel aandringen 5 foto’s getoond waarop geen vliegtuig te zien is maar alleen de vuurbal van de impact.

http://www.waarheid911.nl/pentagon.html

 

Ineenstorten van WTC 7

In de WTC 7 met een stalen constructie van 47 verdiepingen waren de kantoren van de CIA, FBI en de “bunker” OEM (Office of Emergency Management) van de burgemeester van New York Giuliani gevestigd. (7)

Na de bomexplosies op de WTC torens werd de burgemeester van New York gevraagd om te evacueren want er bestond een risico op instorten van de WTC1 en WTC2 torens. Dus bepaalde mensen hadden voorkennis dat de torens gecontroleerd zouden afgebroken worden want op dat moment was het totaal onvoorstelbaar voor de aanwezige brandweermannen dat de torens zouden instorten.

De WTC 7 die 100 meter verwijderd stond van de aangevallen torens en niet geraakt is door een vliegtuig is 7 uren later ingestort. Een mogelijke reden kan zijn dat hij ook op het programma stond om aangevallen te worden door een holografisch beeld van een vliegtuig maar dat dit om de een of andere reden mislukt is. Gezien dat er maanden voorbereiding nodig zijn om een gebouw gecontroleerd te laten instorten, zat het gebouw reeds een tijd vol explosieven en hebben ze deze laten ontploffen.
Een andere reden kan zijn dat WTC 7 werd gebruikt als een “Command and Control Center” voor de terroristische aanslag en daarom moest afgebroken worden om bewijzen te vernietigen.

 

Telefoongesprekken vanuit de vliegtuigen

Het rapport van de 9/11 ‘partijdige’ commissie is grotendeels gebaseerd op de zogenaamde tientallen gesprekken van het cabinepersoneel en de passagiers met familie of hulplijnen op de grond. Het waren cowboy verhalen over Midden-Oosten uitziende mannen met rode bandana’s en kleine messen die passagiers aanvielen, de cockpit met geweld binnendrongen en de vliegtuigen kaapten (8)

Het is zo dat in 2001 het boven een bepaalde hoogte zeer moeilijk of onmogelijk was om een GSM-gesprek te hebben met iemand op de grond en de vliegtuigen hadden ook geen “back-of-seat Airfones”.

Deze technologie bestaat pas sinds 2004 en maakt gebruik van het satelliet systeem “Pico Cell”.(9)

 

9/11 een inside job

De terroristische aanslagen zijn gepleegd met de medeplichtigheid en goedkeuring van de V.S. Regering. Op 9/11 waren er geen passagiersvliegtuigen gekaapt door moslims. De zogenaamde vermoedelijke islamitische daders konden sowieso geen Boeing 757/767 besturen.

De manoeuvres om de WTC met een grote snelheid in het centrum van de toren te treffen zijn onmogelijk voor piloten-leerlingen. Maar ook de “steep, high-speed 270-degree decent” naar het Pentagon is technisch onmogelijk voor een Boeing 757 passagiers vliegtuig.

Degenen die later als vermoedelijke daders werden aangeduid, waren bekend en beschermd door de FBI, ze werden waarschijnlijk ingehuurd met een goed salaris om een bepaalde rol te spelen, die van islamieten, die op een niet al te discrete wijze suggereren dat ze van plan zijn vliegtuigen te kapen om tegen gebouwen te laten botsen.

Volgens hun vriendinnen waren ze goed betaalde dubbelagenten, die veel geld uitgaven aan feesten, casino’s, alcohol en prostituees.

De top van de FBI kreeg eerder daarover duizenden verwittigingen die ze systematisch genegeerd hebben omdat ze wisten dat deze islamieten al jaren beschermd werden omdat ze ten dienste en onder het bevel van de FBI stonden. Een paar uur na de aanslag kwam de regering met alle uitleg en de namen van de daders van de aanslag, de schuldigen waren Osama Bin Laden en Al-qaeda.

Van de personen die overeenkomen met de namen van de vermoedelijke daders waren er 7 nog in leven de dag na 9/11.

Als deze islamieten echt de aanslag hadden gepleegd dan moesten de betrokken verantwoordelijken binnen de regering vervolgd worden wegens plichtsverzuim en ernstige beroepsfouten. Wat niet gebeurd is, ze hebben zelfs promotie gekregen wat bewijst dat ze gewoon orders opgevolgd hebben ten dienste van een “hoger belang” van een kwaadaardige elite.

Deze islamieten werden misbruikt als rookgordijn, als zondebokken voor een door de V.S. gepleegde valse vlag operatie om later vals beschuldigd te worden van de 9/11 aanslag.

De V.S. hebben de terroristische aanslagen van 9/11 zelf gepleegd, ze hebben hun eigen volk gedood, chaos en vernietiging gezaaid om een grote golf van angst en wraak te kunnen oproepen.

Zo kon de V.S. de “outside enemy of homeland” als “legitieme” reden gebruiken om zijn gewelddadige imperialistische veroveringstocht voor nieuwe markten verder te zetten wereldwijd, o.a. in Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, ex Sovjetrepublieken van Centraal Azië, Jemen, Iran, China, Rusland, Afrika…

Het kwaad, de barbarij, de terreur, die de veiligheid en vrede in de wereld bedreigt, is de V.S. met de medeplichtigheid van de Europese Unie en NAVO.

Wanneer gaat de internationale gemeenschap een einde maken aan deze terreur, de sinds 1991 durende genocide van moslims door de V.S. en hun bondgenoten?

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/08/20/oproep-voor-internationaal-onafhankelijk-onderzoek-aanslag-11-september-2001-vs

The Invasion of Afghanistan on October 7, 2001: Did the 9/11 Attacks Justify the War in Afghanistan? – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

 

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/07/10/heeft-de-vs-de-aanslag-van-11-september-2001-laten-gebeuren

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/08/20/oproep-voor-internationaal-onafhankelijk-onderzoek-aanslag-11-september-2001-vs

 

1. http://www.youtube.com/watch?v=YQBlv7sZGVE

 

http://www.youtube.com/watch?v=GOb92R34jxo

http://www.youtube.com/watch?v=rnbMjAN7Bws

http://www.youtube.com/watch?v=-h1XO1wrZwg

http://www.youtube.com/watch?v=QU961SGps8g

2. David Ray Griffin “9/11 ten years later” blz. 119

3. idem blz. 61

4. Jim Marrs blz. 39-51

5. idem blz. 446

6. David Ray Griffin blz.213 en 214

7. Jim Marrs “The terror conspiracy” blz. 51-70

8. David Ray Griffin”9/11 ten years later” blz. 124-170

9. Jim Marrs blz. 140

Gideon Maxwell Polya “US-imposed post-9/11 muslim holocaust”

Daniel Hopsicker “Welcome terrorland”

Paul Zarembka “”The hidden history of 9/11

Thierry Meyssan” 9/11-The big Lie”

Webster Tarpley “9/11 synthetic terrorisme:made in USA”

Michael C.Ruppert “Crossing the Rubicon”

Neil Doyle “Onthutsende feiten over 9/11 en de aanslagen in London”

Nafeez Mosaddeq Ahmed “The war on truth” en “the war on Freedom ”

http://www.waarheid911.nl/

Ex-CIA Pilot Gives Sworn Testimony That No Planes Hit The Twin Towers

Fake 9/11 Activism on 9/11. “Saudi Arabia was Behind the Attacks”

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!