De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

MILK INC. NEW YEAR’S EVE BASH

MILK INC. NEW YEAR’S EVE BASH

donderdag 16 december 2010 14:33
Spread the love

MERKSEM – Kaya Jones van Pussycat Dolls en Jessy zijn de gasten van Regi en Linda op Milk Inc. New Year’s Eve Bash. Onder het grote dak van het Antwerps Sportpaleis stappen zij tijdens een stevig partyconcert vol feestmuziek het oude jaar uit en het nieuwe jaar in.

Het Sportpaleis bouwt aan een traditie van spetterende oudejaarsfuiven. In 2008 en 2009 zorgde Clouseau voor een bijzondere jaarwisseling, dit jaar neemt Milk Inc. de honneurs waar. Van 23 tot 2 uur bouwen Regi en Linda een stevig feestje met zowel de bekende Milk Inc.-songs als covers en medleys van knallende feestnummers. Kaya Jones en Jessy trekken mee alle registers open op dit bruisende feestconcert.

De Canadese Kaya Jones maakte deel uit van Pussycat Dolls. Ze zong de lead vocals van hun grote hit ‘Don’t Cha’ en zal dit nummer uiteraard ook in het Sportpaleis vertolken. Ze werkte samen met supersterren als o.a. R. Kelly, Eminem, Mick Jagger en realiseerde met Regi het nummer ‘Take It Off’, dat in het najaar als tweede single uit Regi’s album ‘Registrated 2’ werd gepuurd.

Met ‘Another Me’ is ook Jessy op ‘Registrated 2’ te horen. Jessy is als Vlaamse dance diva bekend van haar hits bij The Mackenzie en solosingles als ‘Look @ Me Now’, ‘Head Over Heels’, ‘How Long (Point Of No Return)’, ‘Silent Tears’, ‘Dancing In The Dark’, ‘Missing’ en in samenwerking met Linda, ‘Getting Out’.

De deuren van de Antwerpse muziektempel openen om 21 uur. Vanaf 22 uur wordt met een dj-set opgewarmd voor het drie uur durende concert van Milk Inc. Van 2 tot 6 uur volgt een Nieuwjaarsparty waarvoor ook afzonderlijk gereserveerd kan worden.

MILK INC. NEW YEAR’S EVE BASH – van oud naar nieuw in het Antwerps Sportpaleis. Dj-set om 22 uur; concert van Milk Inc. en gasten van 23 tot 2 uur; Nieuwjaarsparty van 2 tot 6 uur. Kaarten: 29, 34, 39 en 44 euro (15 euro voor uitsluitend Nieuwjaarsparty) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. Info viparrangement: PSE-Belgium – 03/400.40.40 – www.sportpaleis.be/vip.

Milk Inc. New Year’s Eve Bash is een productie van PSE-Belgium, MTC en Live Nation Belgium
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!