De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Milk Inc 15 year … the ultimate party !

Milk Inc 15 year … the ultimate party !

dinsdag 6 september 2011 15:43
Spread the love

MERKSEM – Vele duizenden fans zakken vanaf 23 september af naar het Antwerps Sportpaleis voor Milk Inc. 15. Voor het zesde jaar op rij palmt Belgiës populairste dance-act de grootste concertzaal van het land in. Het 15-jarig bestaan van de band vormt het thema voor een nieuwe spetterende party.

Geen zonsverduisteringen of andere natuurfenomenen, noch black-outs of andere vergetelheden. Maar als het van de fans afhangt wel voor altijd en zeker ook dit jaar weer een feest dat bovenmaats straf en waanzinnig is. Na Supersized I en II, Forever,
Blackout en Eclipse staan Regi en Linda voor het zesde opeenvolgende jaar in het Sportpaleis voor een buitengewoon driftige dance party waarbij alles dit keer draait rond de grote hits uit 15 jaar Milk Inc.

In tegenstelling tot andere verjaardagsfeestjes zorgt de jarige hier zelf voor alle cadeaus. In het Sportpaleis trekken Regi en Linda met derde groepslid Filip weer alle registers open om de fans een onvergetelijke en extra feestelijke liveconcert- en danservaring te bezorgen. Een band vol topmuzikanten, de allerbeste video-, licht- en geluidstechnici en ‘special guests’ zoals o.a. Kate Ryan en Bart Peeters zetten mee de kers op de verjaardagstaart.

Snel reserveren is de boodschap voor alle party people die mee de 15 kaarsjes willen uitblazen.

MILK INC. 15 – JOIN THE HAPPY BIRTHDAY PARTY!

MILK INC. 15 op vrijdag 23 en zaterdag 24 september en zaterdag 1 oktober om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Tickets: 27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket
Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!