De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Solidariteit, ACV,, Brink's, Koningsplein Brussel -

Militanten bezetten koningsplein uit solidariteit met Brink’s: fotoverslag

donderdag 18 november 2010 16:22
Spread the love

De oproep werd aanhoord! Honderden militanten verzamelden rond 11uur op het Koningsplein in Brussel om hun steun te betuigen aan de werknemers van waardetransporteur Brink’s.

De politie was massaal aanwezig op het Koningsplein om de solidariteitsactie in goede banen te leiden. De wegen werden versperd met Friese ruiters. Er was geen doorkomen aan, was dit wel nodig?

De vraag van de vakbonden was simpel: laat een delegatie van vakbondsverantwoordelijken door zodat zij met minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open VLD) kunnen praten. Rond de middag werd de delegatie doorgelaten en ontvangen door de minister. De rest van de betogers bleef kalm en wachtten geduldig de terugkomst van de delegatie af.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!