De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

MIJN PODCAST BIJ BIB LEUVEN

MIJN PODCAST BIJ BIB LEUVEN

vrijdag 30 oktober 2020 12:02
Spread the love

In augustus werd ik geïnterviewd in de reeks ‘Buiten het boekje’, een initiatief van de Bib Leuven. Bijgevoegd vind je podcast met het resultaat. In dezelfde reeks kwamen dit jaar ook Rinus Van de Velde, Denise Vandevoort, Daniel Demoustier, SENNEK, Patrick Pasture, Anneka Robeyns, Vincent Langouche, Fatmata Jalloh en Mohamed Ridouani aan bod. Voor meer info: https://leuven.bibliotheek.be/podcast-buiten-het-boekje.

De interviewers kondigen het gesprek op hun site als volgt aan: “We gaan het vandaag hebben over duurzaamheid en pioniers uit stad Leuven. Dat doen we samen met Luc Vanheerentals, Leuvens freelance-journalist en schrijver. Naast maatschappelijke artikels voor RandKrant schreef hij ‘Fifty Ways to Leave Your Car’, een pleidooi voor duurzame alternatieve vervoersmiddelen, en recent nog ‘De Leuvense Wereldverbeteraars’”.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!