De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

middels tegen machtsmisbruik

middels tegen machtsmisbruik

dinsdag 23 juni 2015 20:01
Spread the love

In mijn vorige blog van 22 juni 2015 zit een misverstand op de loer.   Waar ik het had over belastingen. 

Ik bedoelde : na zeer lange studie en bespreking kwam ik tot een sterk vermoeden dat zonder machtsmisbruik ( mondiaal ) de burger bijna geen belastingen meer zou moeten betalen om de staat toe te laten met die kleinigheid dan hetzelfde gedaan te krijgen.  De bedragen die door fraude,  corruptie, wegens onbekwame bestuurders die nog steeds door nepotisme worden benoemd, door manipulatie van verkiezingsuitslagen ( ook in België & bevraag mij aub) en nog veel ander machtsmisbruik zijn duizenden keren hoger dan deze die ontdekt worden.  Deze gelden en waarden behoren de staat toe ! 

Deze ontdekte machtsmisbruikers varen er, volgens hun eigen berekeningen, al bij al zo goed bij dat ze lekker herbeginnen. 

Doordenker : ik vroeg onderzoek over deze bedragen, geen professor durfde.  Zij maken wellicht ook deel uit van de reeds ontstane oligarchie. 

Ik  moet het zelf wel als ‘sterke vermoedens’ kwalificeren.   Dat wel, maar kwalitatief ben ik zeker.  De kiezer moest dat eens geloven…..

take down
the paywall
steun ons nu!