De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Met Cor De Cluts en Wardje naar de vismijn.

Met Cor De Cluts en Wardje naar de vismijn.

woensdag 25 april 2012 06:20
Spread the love

800 jaar Lier:
OPROEP AAN DE BUURTBEWONERS EN VOORAL AAN DE GEZINNEN MET KINDEREN.

Met Cor De Cluts en Wardje naar de vismijn: 28 april 2012

Op zaterdag 28 april en zondag 29 april is het openingsweekend van 800 jaar Lier. Op zaterdag zal er op de vismarkt terug een heuse vismijn worden georganiseerd zoals in de vroegere dagen. Onze wijkreus, Cor De Cluts, was een visverkoopster en kan dus op deze visverkoop niet ontbreken. Ook onze tweede wijkreus Wardje van Jezuïeten heeft al toegezegd om ook mee op te stappen.
We vertrekken in stoet op zaterdag 28 april om 09.30 uur aan de Kluizeplein begeleid door de drumband van de VZW Ons Gedacht. Via de Berlarij en Rechtstraat stappen we naar de Vismarkt waar we zullen deelnemen aan de visverkoop.
De visverkoop start om 10.00 uur in de voormiddag en om 14 uur in de namiddag. Na de verkoop in namiddag komen we in stoet terug naar het Kluizeplein.

Wij doen een warme oproep om mee op te stappen in de stoet. De buurtwerking zou het leuk vinden dat er ook buurtbewoners en kinderen mee opstappen in de stoet. Wij verwachten jullie om 09.15 uur op de Kluizeplein.

take down
the paywall
steun ons nu!