De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Massaal protest tegen de Vlaamse Regering

Massaal protest tegen de Vlaamse Regering

zaterdag 7 december 2019 18:24
Spread the love

Na het breed gedragen protest van de kunstenaars, het protest van de sociale sector volgde op 5 december het protest van het personeel van de VRT. Dit groeide uit tot een brede solidariteitsbeweging van andere openbare diensten, de vakbonden en van talrijke andere middenveld organisaties. Het Brusselse Marlarenplein (waar de Vlaamse Regering zetelt) zag vorige donderdag zwart van het volk met de meest diverse solidariteits- en protestboodschappen. LEF was erbij om onze solidariteit te betuigen en talrijke foto’s te maken om een zo volledig beeld te maken van de aanwezige groepen en hun bekommernissen. 

Daarnaast deelden wij print-outs uit van onze tekst “ De nota Magnette en het taboe van de belastingen en de sociale bijdragen (zie https://www.lef-online.be/index.php/19879-de-nota-magnette-en-het-taboe-van-de-belastingen-en-de-sociale-bijdragen ). Wij kregen hierop niets dan positieve reacties.

Fotoreportage

Zie https://photos.app.goo.gl/Y6HsUmJcQ6qa1z2u9

 

 

PC050018

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!