De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Brugge, Provincie West-Vlaanderen, Boudewijn seapark, Marktsport -

Marktsport Brugge

donderdag 20 oktober 2011 17:55
Spread the love

Voor alle jongeren van 8 tot 18jaar wordt Brugge op 4 november omgetoverd tot sportstad, dat reeds voor de achtste editie.

Stad Brugge, bloso en de provincie west-vlaanderen hopen op deze dag de record opkomst van 1386 deelnemers te verbreken.

De doelstelling van deze dag is om niet sportende jongeren aan het sporten te krijgen, en om minder gekende sporten tot bekendheid te brengen.

Het ruimste aanbod vindt men binnen de stadspoorten, op het koning albertpark kan men proeven van een 15 tal sporten, de beurshalle is goed voor 16 verschillende sporten en op de markt zijn er 13 soorten sport.

In het Olympia zwembad kan men een 6 tal takken van de zwemsport proberen, de schaats liefhebbers kunnen terrecht in het Boudewijn seapark.

Deze hele dag sporten kost 6 euro, je kan je inschrijven en meer info opvragen op de provinciale sportdienst 050/407686

take down
the paywall
steun ons nu!