De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Mail aan tientallen psychiaters en psychologen

Mail aan tientallen psychiaters en psychologen

zondag 8 januari 2017 18:22
Spread the love

Gezocht: tientallen psychologen en psychiaters die duizenden zelfmoorden in de EU willen helpen voorkomen.

Beste lezer dezes

Je bent waarschijnlijk verbaasd door deze mail, de titel en de inhoud ervan. Misschien wil je mij helpen, misschien niet. 
Als je de actualiteit volgt – klimaatverandering, luchtvervuiling en de gevolgen ervan zoals dementie en kinderen die slechter presteren op school, vluchtelingen, populisme, files, toenemende vergrijzing en vereenzaming en armoede, budgettaire tekorten ook in de geestelijke-gezondheidszorg, … de lijst is lang. Je staat erbij en je kijkt er naar, hoopt dat de politici het eindelijk eens goed gaan aanpakken. Ik probeer supreme al dan niet supranationale synthethische soluties aan te reiken, maar heb invloedrijke individuen – Sting, Elton John, en vele anderen bleken onbereikbaar via mail – , media, organisaties – VVP, ziekenfondsen, universiteiten, … nodig daarvoor. Die geen van alle(n) reageren op de juiste wijze: in dialoog gaan met mij.

Als jij en een aantal anderen mijn ideeën zouden kunnen evalueren, zal het eindelijk opschieten, hoop ik. 1 psycholoog of -chiater, die het best geplaatst is/zijn om een buitenbeentje als ik te begrijpen, kan/kunnen er 9 anderen, ook “leken”, bij betrekken. De 10 kunnen er 100 worden en 100 maal 10 zou ook kunnen lukken. En dan is het “leger” er.

http://community.dewereldmorgen.be/dirk-van-landen

Bedankt

Dirk

take down
the paywall
steun ons nu!