De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

MÂÄK KOJO (20 JAAR MÂÄK!) spirituele dialoog tussen rootsmuziek en avant-garde

MÂÄK KOJO (20 JAAR MÂÄK!) spirituele dialoog tussen rootsmuziek en avant-garde

woensdag 12 september 2018 18:30
Spread the love
Op vrijdag 21 september 2018 kan u zich laten meeslepen door MÂÄK in deCentrale.

 

 

Sinds enkele jaren combineert MÂÄK op bijna bovennatuurlijke wijze blaasinstrumenten, percussie en zang in tal van fijne muzikale projecten die diverse populaire tradities afwisselen met gedurfde avant-garde en improvisatie.

Tijdens voorgaande projecten als ALMAJMAÂ (Gnawa of Morocco) en DJEKOULOU (Bambara hunters of Mali) ging MÂÄK al nieuwsgierig op zoek naar traditionele transcendentale muziek met een sterk therapeutisch aspect. Voor KOJO ligt de focus op de VODUN (a.k.a. Vodoun, .

Wederzijds respect en nieuwsgierigheid voor de artistieke identiteit en muzikale integriteit van de verschillende rijke groepen en culturen staat ook in dit nieuwe project centraal, op het kruispunt tussen strakke orkestratie en spontane improvisatie…

Mâäk u op voor een wonderlijk spiritueel muzikaal gebeuren!

vrijdag 21 september 2018  20:00u   | tickets vanaf 10 euro 

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent | 

www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!