De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Luc Schrijvers : onafhankelijke mensenrechtenactivist
Audioverslag, Ooggetuigenverslagen, Onafhankelijke mensenrechtenactivist, News on Migration , Human Rights, Revolutions , Digital Journalisme, Liga voor de Mensenrechten, Videoreportages, Comité P -

Luc Schrijvers : onafhankelijke mensenrechtenactivist

zaterdag 17 december 2011 01:30
Spread the love

Brussel, 20 december 2011

BELANGRIJK – IMPORTANT – URGENT

Special Mandaat

Luc Schrijvers, (adres bekend ) Belgium, treedt op als onafhankelijke mensenrechtenactivist en dit in samenwerking met News on Migration, Human Rights, Revolutions, Digital Journalisme .

Wereldwijd werk ik samen met  mensenrechtenorganisatie verspreid over heel de wereld .

Indien er   acties plaats vinden op het grondgebied  van België worden er  verslagen opgesteld voor Comité P en de Liga voor de Mensenrechten in België ( Wallonië, Brussel en Vlaanderen ).

Alle politiediensten, lokaal en federaal , worden vriendelijk verzocht  om hun medewerking te verlenen. Zoniet zal er klacht neergelegd worden bij de Comité P en de Liga voor de Mensenrechten in België. 
Deze klachten kunnen bijgevoegd worden aan andere klachten . Deze klachten kunnen toegevoegd worden, dit kan  gebeuren aan hand van getuigenverklaringen, audio-opnames en/of  videoreportages …

Voor akkoord,

Luc Schrijvers

Brussel – België

take down
the paywall
steun ons nu!